Internet

Πτώση της τάξης του 50% σημείωνε το Bitcoin

Η πτώση της αξίας του Bitcoin σε σχέση με την εποχή όπου η αξία του ήταν στο μέγιστο αγγίζει το 50%. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 14 Απριλίου το ένα Bitcoin είχε αξία σχεδόν 65 χιλιάδων δολαρίων.

Το Bitcoin έφτασε σε αξία τα 32.601 δολάρια, ενώ η πτώση αυτή έφερε αναταραχές και σε άλλα κρυπτονομίσματα, όπως είναι το Ether, το οποίο επίσης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 17%. Η πτωτική πορεία αυτή στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων εκτιμάται ότι έχει ξεκινήσει από τα πρόσφατα tweets του Elon Musk, ενώ αρκετοί οικονομικοί αναλυτές έχουν σπεύσει να χαρακτηρίσουν την οικονομία των κρυπτονομισμάτων ως μία φούσκα που τώρα βλέπουμε να σκάει.

Στην Κίνα το Bitcoin είναι το κρυπτονόμισμα εκείνο που εκτιμάται ότι θα πρέπει να δεχτεί τις περισσότερες ρυθμίσεις, όπως προκύπτει από τα όσα δηλώνουν οι κυβερνητικοί παράγοντες. Είναι γνωστό ότι η Κίνα εκφράζει πλέον ανοιχτά το σκεπτικισμό της απέναντι στα κρυπτονομίσματα, όχι μόνο από την άποψη των ενεργειακών αναγκών που έχει η εξόρυξή τους, αλλά και εξαιτίας των πρόσφατων διακυμάνσεων στην αξία τους.

Επεξεργάστηκε την 24 Μαΐου 2021 12:49

Σχόλια

  • Καλα,καλα ετσι λεγανε και το 2018 που επεσε απο τα 20000,οταν επεφτε και οσοι μειναμε βγαλαμε τον κωλο μας 2020-2021!!Δεν λετε ομως οτι ακομη περισσοτεροι οικονομικοι αναλυτες λενε το αντιθετο..Οτι δηλαδη η τεχνολογια blochchain ειναι το μελλον καθως προσφερει απειρα πλεονεκτηματα σε σχεση με τις τεχνολολγιες που υπαρχουν τωρα!!Επισης αυτη η πτωση ειναι ΤΕΧΝΗΤΗ για να μπουν οι πλουσιοι και να αγορασουν φτηνα ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!ΤΟ ΜΠΙΤ ΚΟΙΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ 2022 ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ 100ΑΡΑ και θα διαψευστειτε ΞΑΝΑ ολοι οι τρομολαγνοι και οι χειτερς!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.