“Εκτόξευση” για το TikTok – Στα 150 εκατομμύρια οι μηνιαίοι χρήστες στις ΗΠΑ

TikTok μηνιαίους ενεργούς χρήστες, “Εκτόξευση” για το TikTok – Στα 150 εκατομμύρια οι μηνιαίοι χρήστες στις ΗΠΑ

Η TikTok γνωστοποίησε ότι έχει 150 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες στις ΗΠΑ, ενώ το 2020 είχε δηλώσει 100 εκατομμύρια χρήστες.

Η κινεζικής ιδιοκτησίας εφαρμογή επιβεβαίωσε τον αριθμό πριν από την κατάθεση του Διευθύνοντος Συμβούλου της TikTok, Σου Ζι Τσου, που ορίστηκε για την Πέμπτη ενώπιον της Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Την Παρασκευή, έξι ακόμη γερουσιαστές των ΗΠΑ υποστήριξαν δικομματική νομοθεσία για να δοθούν στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν νέες εξουσίες για την απαγόρευση του TikTok για λόγους εθνικής ασφάλειας. Την περασμένη εβδομάδα, η TikTok είπε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν ζήτησε από τους Κινέζους ιδιοκτήτες να εκχωρήσουν το μερίδιό τους στην εφαρμογή, διαφορετικά μπορεί να επέλθει απαγόρευση της εφαρμογής στις ΗΠΑ.

Η εφαρμογή αντιμετωπίζει αυξανόμενη πίεση στην Ουάσιγκτον, στην οποία περιλαμβάνονται εκκλήσεις για απαγόρευση της εφαρμογής από πολλούς στο Κογκρέσο οι οποίοι φοβούνται ότι τα δεδομένα χρηστών στις ΗΠΑ θα μπορούσαν να πέσουν στα χέρια της κυβέρνησης της Κίνας. Η TikTok είπε τον Σεπτέμβριο του 2021 ότι παγκοσμίως είχε περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο μηνιαίους χρήστες.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet TikTok

TikTok: Πώς να μπλοκάρεις έναν χρήστη – Οδηγός για να ποστάρετε ανενόχλητοι

Το TikTok είναι μία από τις πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες και πλέον δημοφιλείς πλατφόρμες δημιουργίας και δημοσίευσης περιεχομένου.

Business TikTok

TikTok: Πέτυχε ρεκόρ δαπανών 10 δισ. δολαρίων από χρήστες εντός εφαρμογής το 2023

Το Bloomberg δημοσίευσε μια ανάλυση των δαπανών σε εφαρμογές για το 2023, αποκαλύπτοντας μια αύξηση 11% στα έσοδα.