Internet

Ρατσιστικό παραλήρημα από emails που έστειλε το Walmart

Ένας ψεύτικος λογαριασμός ήταν αρκετός για να πυροδοτήσει ένα κύμα διαμαρτυρίας προς τα Walmart για ρατσιστικό περιεχόμενο. Το Walmart.com εμφανίστηκε να απαντά με ρατσιστικό τρόπο σε όσους θέλουν να εγγραφούν στις ενημερώσεις.

Πολλοί έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν στο Twitter για την κίνηση αυτή που φαινόταν να την έχει κάνει το Walmart. Σε παγκόσμια κλίμακα ελήφθησαν emails από το Walmart με το όνομα χρήστη να είναι ένα απαράδεκτο ρατσιστικό σχόλιο που ενόχλησε, όπως ήταν φυσικό, όλους όσους ήρθαν αντιμέτωποι με αυτή τη διαδικασία registration.

To Walmart έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τους καταναλωτές και να ξεκαθαρίσει ότι δεν εμπλέκεται σε καμία τέτοια προσβλητική συμπεριφορά εναντίον φυλετικών ομάδων. Δεν έχει δοθεί επαρκής εξήγηση για το ποιος ήταν ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε κάποιος να ξεγελάσει το σύστημα της Walmart και να στείλει ένα ρατσιστικό μήνυμα, αλλά οι περισσότερες επιθέσεις hackers μας δείχνουν ότι πάντα υπάρχει τρόπος για να παρακάμψει κανείς τα συστήματα…

Επεξεργάστηκε την 26 Μαΐου 2021 9:49

Σχόλια

  • Όλο το θέμα είναι ψεύτικο. όταν κανείς εγγραφή στο wallmart, το εμαιλ που σου στελνει σε καλοσωριζει με το ονομα προφιλ που εχεις επιλεξει στην αρχη. απλα καποιος εξυπνακιας εκανε προφιλ με το ονομα N....r, γιαυτο και τον υποδεχεται ετσι.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.