Samsung Pay: Θα κυκλοφορήσει δική της κάρτα για συναλλαγές

 

Samsung Pay, Samsung Pay: Θα κυκλοφορήσει δική της κάρτα για συναλλαγές

Η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια χρεωστική κάρτα Samsung Pay αυτό το καλοκαίρι, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία σε μια δημοσίευση στο επίσημο blog της Samsung από τον Sang Ahn, αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή της Samsung Pay στη Βόρεια Αμερική. Σύμφωνα με τον Sang Ahn:

Τον τελευταίο χρόνο έχουμε εργαστεί στην ανάπτυξη μιας πλατφόρμας διαχείρισης χρημάτων για κινητά. Το όραμά μας είναι να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να διαχειριστούν καλύτερα τα χρήματά τους, ώστε να μπορούν να επιτύχουν τα όνειρα και τους στόχους τους. Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και τα εργαλεία διαχείρισης χρημάτων θα παίξουν ακόμη μεγαλύτερο ρόλο στην καθημερινή μας ζωή, ανοίγοντας παράλληλα νέες δυνατότητες.

Το Samsung Pay υπάρχει από το 2015 και το σύστημα πληρωμών για κινητά της κορεατικής εταιρείας είναι ιδιαίτερα δημοφιλές λόγω της ενσωμάτωσής του με τεχνολογία μαγνητικής μετάδοσης (MST) και NFC, πράγμα που σημαίνει βασικά ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη συσκευή Galaxy για να κάνετε πληρωμές οπουδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια κανονική πιστωτική κάρτα.

Τώρα, είμαστε έτοιμοι να δούμε στην αγορά την χρεωστική κάρτας Samsung Pay το 2020, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι η νέα κάρτα θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τη SoFi, μια εταιρεία χρηματοδότησης.

Samsung Pay, Samsung Pay: Θα κυκλοφορήσει δική της κάρτα για συναλλαγές

Ένας λογαριασμός διαχείρισης μετρητών θα συμπεριληφθεί στη χρεωστική κάρτα Samsung Pay. Αν και οι λεπτομέρειες είναι επί του παρόντος είναι λιγοστές, φαίνεται πιθανό ότι η κάρτα θα έχει δυνατότητες παρακολούθησης δαπανών, οι οποίες θεωρητικά θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους χρήστες να διαχειριστούν καλύτερα τα χρήματά τους, όπως υποστηρίζει η Samsung.

Ωστόσο, η Samsung δεν θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα το κάνει. Η Apple Card υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και ακόμη και η Google μπήκε σε αυτή την αγορά . Η διαφορά εδώ είναι ότι οι προτάσεις της Samsung και Google είναι χρεωστικές κάρτες. Η Apple Card είναι λίγο διαφορετική, είναι μια πιστωτική κάρτα που εκδόθηκε σε συνεργασία με την Goldman Sachs. Αντ ‘αυτού, η χρεωστική κάρτα Samsung Pay θα είναι πιθανώς μια προπληρωμένη κάρτα την οποία μπορείτε να “φορτίσετε” μέσω της υποστηριζόμενης συσκευής Galaxy.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.