SK Telecom, Nokia και Ericsson προχωράνε στην έρευνα δικτύων 6G

6G, SK Telecom, Nokia και Ericsson προχωράνε στην έρευνα δικτύων 6G

Η SK Telecom είναι ο μεγαλύτερος φορέας κινητής τηλεφωνίας της Νότιας Κορέας και σε συνεργασία με την Nokia και την Ericsson θα αναπτύξει την 6G τεχνολογία δικτύων. Η συνεργασία με τις δύο σκανδιναβικές χώρες, έγινε την Τετάρτη και την Πέμπτη σε Φιλανδία και Σουήδια όπου είναι τα κεντρικά γραφεία των δύο εταιρειών.

6G, SK Telecom, Nokia και Ericsson προχωράνε στην έρευνα δικτύων 6G

Ο Park Jin-huo, CTO της SKT, είπε ότι είχε στενή επαφή με τους συναδέλφους από την Nokia και την Ericsson σχετικά με τις απαιτήσεις του 6G δικτύου. Κατά την διάρκεια της συμφωνείας, συζήτησαν για τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να εξελίξουν την 5G τεχνολογία και αποφάσισαν να αναπτύξουν εξελιγμένες τεχνολογίες που θα ενσωματώσουν στο εμπορικό δίκτυο.

Το ερευνητικό πρόγραμμα των εταιρειών περιλαμβάνει την δημιουργία τεχνολογίας ασύρματου δικτύου με εξαιρετική αξιοπιστία και χαμηλό latency καθώς και πολλαπλές input και output κεραίες.

Η SKT κοιτάει μπροστά και θέλει να ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στην δημιουργία της 6G τεχνολογία παρόλο που το 5G δίκτυο βρίσκεται σε ελάχιστες χώρες εγκατεστημένο. Να θυμίσουμε ότι η Samsung έχει ξεκινήσει επίσης να ερευνά το 6G δίκτυο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Άρα πολύ πιθανό να παρακάμψουν το 5G και να πάνε για 6G όσο πιο σύντομα γίνεται… Θα σουταρουν και τη Χαχαχα-βαη…Μας κουράζουν…😂😂😂😂😂

nikos

Δεν είναι περιπτεράδες, η τεχνολογία του 6G είναι για μετά από 15-20 χρόνια. Εννοείται πρώτα θα εφαρμστεί το 5G και μετά το 6G.

ΚώσταςD.

Την τεχνολογία την έχουν ήδη!!! Τώρα το πότε θα αποφασίσουν να την δώσουν στον κόσμο είναι άλλο θέμα…

NikosAr

Πάντως είναι κι αυτό κατόρθωμα …. να μιλάμε δηλ. για 5G και να το συνδυάζουμε με τη χαχαβα, όπως αναφέρεις …. λέγε λέγε το κατάφεραν !

ΚώσταςD.

Όντως!!!

Λακης

Στην Ελλαδα με την διακοσμιτικη ΕΕΤΤ και την πουλημενη ΕΕΚΤ και το συνεννοημένο ΣτΕ (Συμοβούλιο της Επικρατείας) που εχουν το καρπουζι εχουν και το μαχαιρι και δεν αντιδραει κανεις θα ειμαστε παντοτε καθυστερημενοι !!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones 5G Apple iPhone

Kuo: Το μόντεμ 5G της Apple θα κάνει το ντεμπούτο του το 2025

Η Αpple θα αρχίσει να χρησιμοποιήσει το τσιπ μόντεμ 5G που έχει σχεδιάσει η ίδια από το 2025, σύμφωνα με πληροφορίες του αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Software COSMOTE COSMOTE 5G 5G

COSMOTE CHRONOS: Η εφαρμογή που αξιοποιεί τις τεχνολογίες του αύριο για να «δώσει ζωή» στην ιστορία μας

Η εφαρμογή COSMOTE CHRONOS αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής και επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν το μεγαλείο της Ακρόπολης, όπως ήταν στην εποχή της ακμής της.

Reviews Redmi Note 12 Pro+ 5G Hands-on

Redmi Note 12 Pro+ review: Κορυφαίο Mid-Ranger

Κρατάμε στα χέρια μας το τούμπανο Mid-Ranger “Redmi Note 12 Pro+ 5G” και μείναμε ενθουσιασμένοι με την οθόνη, την κάμερα 200 Megagpixel και τη μπαταρία που φορτίζει με 120W!

Reviews Samsung Galaxy A54 Hands-on

Samsung Galaxy A54 5G review: Δυνατός παίκτης

Κρατάμε στα χέρια μας και δοκιμάζουμε το νέο Samsung Galaxy A54 5G με τριπλή κάμερα 50 Megapixel και μεγάλη μπαταρία 5000 mAh.