Spotify codes: Άμεση αναπαραγωγή κομματιού με σκανάρισμα κωδικών

Spotify codes αναπαραγωγή με κωδικό, Spotify codes: Άμεση αναπαραγωγή κομματιού με σκανάρισμα κωδικών

Μια νέα δυνατότητα θα προσφέρει το Spotify, απλοποιώντας τη διαδικασία αναπαραγωγής μουσικών κομματιών. Πρόκειται για τη λειτουργία Spotify Codes, η οποία θα προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικών κομματιών σκανάροντας κωδικούς τύπου QR.

Το Spotify Codes θα δημιουργεί έναν ξεχωριστό κωδικό και μια εικόνα εξωφύλλου άλμπουμ για κάθε μουσικό κομμάτι, καλλιτέχνη και λίστα αναπαραγωγής. Σκανάροντας τους κωδικούς αυτού με μία κάμερα ο χρήστης θα μπορεί να παίξει άμεσα το αγαπημένο του κομμάτι. Για το λόγο αυτό, το Spotify στη γραμμή αναζήτησης έχει δημιουργήσει ένα εικονίδιο κάμερας.

Spotify codes αναπαραγωγή με κωδικό, Spotify codes: Άμεση αναπαραγωγή κομματιού με σκανάρισμα κωδικών

Για να δημιουργήσει κάποιος έναν κωδικό, θα πρέπει να επιλέξει την επιλογή «Share» (τρεις τελίτσες στα δεξιά της οθόνης) ενώ παίζει ένα κομμάτι. Εν συνεχεία θα εμφανιστεί ο κωδικός, ο οποίος έχει τη μορφή μοιάζει με κυματομορφή ήχου. Για να μπορέσει ο άλλος χρήστης να αναπαράγει το μουσικό κομμάτι πρέπει να επιλέξει το εικονίδιο της κάμερας και να στρέψει το κινητό προς την οθόνη όπου θα βρίσκεται η εικόνα.

Με το Spotify Codes, οι φίλοι θα μπορούν ευκολότερα να μοιράζονται μεταξύ τους μουσική και οι καλλιτέχνες να προωθούν τη δουλειά τους, καθώς θα μπορούν να εκτυπώνουν και να μοιράζουν αυτοκόλλητα με τους κωδικούς αυτούς.

Αυτή η νέα δυνατότητα, θα μπορούσε να κάνει το Spotify να ξεχωρίσει έναντι των Apple Music, Amazon, YouTube, SoundCloud και Pandora.

Η εταιρεία αναμένεται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στο κοινό την Δευτέρα που μας έρχεται.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωαννα

Γιατί όταν σκαναρω ενώ μου βγάζει ποιο τραγούδι είναι, δεν το αναπαράγει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Spotify

Spotify: Εγκαινιάζει νέα λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης – Θα δημιουργείς λίστα αναπαραγωγής με βάση περιγραφές

Το Spotify είχε ήδη επιτυχία με τη δημοφιλή του λειτουργία ΑΙ DJ και τώρα η υπηρεσία streaming μουσικής φέρνει το ΑΙ στη δημιουργία playlist.

Software Spotify

To Spotify ετοιμάζεται να αυξήσει τις τιμές – Έρχονται και νέα πακέτα

Το Spotify ετοιμάζεται να αλλάξει τις τιμές των πακέτων του και να φέρει νέες προσφορές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Software featured Spotify

Spotify: Κυκλοφορεί μουσικά βίντεο σε συνδρομητές Premium σε 11 αγορές

Το Spotify ανακοίνωσε υποστήριξη για μουσικά βίντεο με περιορισμένο κατάλογο που είναι διαθέσιμος σε 11 αγορές.

Business Apple Spotify

Πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ στην Apple από την ΕΕ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά έναντι του Spotify

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε σήμερα στην Apple πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά σε αντίπαλες υπηρεσίες ροής μουσικής.