Spotify Party: Music streaming με DJ διάθεση

Το Spotify Party είναι ο νέος τρόπος που θέλει να βάλει η υπηρεσία μουσικού streaming τη μουσική στη ζωή μας. Με το Spotify Party προσφέρονται playlists που είναι ικανές να ταιριάξουν στο πάρτι και μια οποιαδήποτε εκδήλωση. Υπάρχουν λύσεις για όλα τα γούστα, αλλά το σημαντικό είναι ότι τα beats είναι φροντισμένα ώστε να υπάρχει ένα αρμονικό πρόγραμμα.

Στο Spotify Party υπάρχει το Mood Tuner, το οποίο έχει τη λειτουργία Start it up για να ανέβει η διάθεση και το Hold it down για να ηρεμήσει η κατάσταση, ενώ η εντολή set it off είναι εκείνη που αναλαμβάνει το κλείσιμο της εκδήλωσης.

Το Spotify θέλει να φροντίσει και τη δική του μουσική παραγωγή, μέσα από ειδικές συνεργασίες που θα καταλήξουν στη δημιουργία πρωτότυπης μουσικής για το Spotify Party. H μουσική υπηρεσία πιστεύει ότι ο αλγόριθμός της είναι ικανός να ταιριάξει στην κάθε διάθεση και να φέρει καλύτερο συγχρονισμό στα beats σαν να είχατε έναν DJ στην εκδήλωσή σας.

Spotify Party, Spotify Party: Music streaming με DJ διάθεση

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Spotify

Spotify: Εγκαινιάζει νέα λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης – Θα δημιουργείς λίστα αναπαραγωγής με βάση περιγραφές

Το Spotify είχε ήδη επιτυχία με τη δημοφιλή του λειτουργία ΑΙ DJ και τώρα η υπηρεσία streaming μουσικής φέρνει το ΑΙ στη δημιουργία playlist.

Software Spotify

To Spotify ετοιμάζεται να αυξήσει τις τιμές – Έρχονται και νέα πακέτα

Το Spotify ετοιμάζεται να αλλάξει τις τιμές των πακέτων του και να φέρει νέες προσφορές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Software featured Spotify

Spotify: Κυκλοφορεί μουσικά βίντεο σε συνδρομητές Premium σε 11 αγορές

Το Spotify ανακοίνωσε υποστήριξη για μουσικά βίντεο με περιορισμένο κατάλογο που είναι διαθέσιμος σε 11 αγορές.

Business Apple Spotify

Πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ στην Apple από την ΕΕ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά έναντι του Spotify

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε σήμερα στην Apple πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά σε αντίπαλες υπηρεσίες ροής μουσικής.