Spotify premium με 50% έκπτωση για φοιτητές στην Ελλάδα

Spotify student Ελλάδα έκπτωση κουπόνι, Spotify premium με 50% έκπτωση για φοιτητές στην Ελλάδα

To Spotify ήδη προσφέρει 50% έκπτωση για την premium συνδρομή σε φοιτητές της Αμερικής, του Ηνωμένου Βασίλειου και της Γερμανίας, όμως η εταιρία αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να δώσει αυτή την προσφορά σε περισσότερο κόσμο.

Έτσι πλέον, σε 33 ακόμα χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, μπορούν οι φοιτητές να απολαύσουν τα οφέλη του premium με 3.49€ τον μήνα.

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να ακολουθήσει το σύνδεσμο Spotify.com/student καθώς και να εγγραφεί στην υπηρεσία SheerID η οποία επιβεβαιώνει ότι είσαι πράγματι φοιτητής και έπειτα απλά να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική.

Πως σας φαίνεται η ιδέα; Θα πληρώνατε για υπηρεσία μουσικής;

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Υπάρχει κανένας οδηγός για το πως γίνεται να ενεργοποιήσω την εν λόγω προσφορά;

Υ.Γ. όχι το άρθρο δεν το λέει

orestisomegas

@George, μπορεις να δοκιμασεις αρχιζοντας απ αυτο το link https://spotify.sheerid.com/index.html
αν δεν βρισκεις τη σχολη σου στη λιστα στειλε ενα mail απ αυτον τον συνδεσμο https://www.sheerid.com/spotify-school-request/

Kimon

Μόλις υπέβαλα τα στοιχεία μου και λέει ότι θα με ενημερώσουν με e-mail μέσα σε λίγες μέρες για το αίτημα επαλήθευσης.

Άκης

Πολύ καλή λύση τελικά μάλλον θα βάλω Spotify 👍

thanosgr13

και σε μενα το ιδιο ελεγε αλλα μου εστειλα μαιλ μετα απο κανενα 20 λεπτο περιπου παντως βολευει αν εισαι φοιτητης η αν εχεις γνωστο η συγγενη να σου δωσει το πασο και εισαι μια χαρα

Δημήτρης

Παιδιά καλημέρα, κατάφερε κανένας να το ενεργοποιήσει; αν ναι τι έγγραφα στείλατε για διαπίστευση της φοιτητικής ιδιότητας; εγω πχ στέλνω σκαναρισμενη την ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο) Αλλα το Sheerid δεν το αποδέχεται

Kimon

@Δημήτρης Εγώ συνδέθηκα στην ηλεκτρονική γραμματεία του πανεπιστημίου(ΑΠΘ) και κατέβασα την αναλυτική βαθμολογία μου(στο pdf αναγράφονται όλα τα στοιχεία που ζητούσε πχ ονομα πανεπιστημίοιυ, ημερομηνία κτλ), την υπέβαλα και μετά από λίγες ώρες μου έστειλαν email ότι έγινε δεκτή.

μιχαλης

Τελικα καταφερε να το ενεργοποιησει κανεις;

νικος Μ

ξερει καποιος αν μπορεις να ενεργοποιήσεις το φοιτητικό και μετά να το συνδέσεις με παλιό λογαριασμό που έχει άλλο ονομα λόγω σύνδεσης μέσω facebook?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Spotify

Spotify: Εγκαινιάζει νέα λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης – Θα δημιουργείς λίστα αναπαραγωγής με βάση περιγραφές

Το Spotify είχε ήδη επιτυχία με τη δημοφιλή του λειτουργία ΑΙ DJ και τώρα η υπηρεσία streaming μουσικής φέρνει το ΑΙ στη δημιουργία playlist.

Software Spotify

To Spotify ετοιμάζεται να αυξήσει τις τιμές – Έρχονται και νέα πακέτα

Το Spotify ετοιμάζεται να αλλάξει τις τιμές των πακέτων του και να φέρει νέες προσφορές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Software featured Spotify

Spotify: Κυκλοφορεί μουσικά βίντεο σε συνδρομητές Premium σε 11 αγορές

Το Spotify ανακοίνωσε υποστήριξη για μουσικά βίντεο με περιορισμένο κατάλογο που είναι διαθέσιμος σε 11 αγορές.

Business Apple Spotify

Πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ στην Apple από την ΕΕ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά έναντι του Spotify

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε σήμερα στην Apple πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά σε αντίπαλες υπηρεσίες ροής μουσικής.