Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Spotify HiFi, Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Το Spotify λέει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες, αν και ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια μορφή.

Έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από τότε που το Spotify ανακοίνωσε ότι θα εισαγάγει ένα premium επίπεδο “HiFi” που θα έδινε στους χρήστες πρόσβαση σε έναν κατάλογο μουσικών κομματιών ποιότητας CD. Αρχικά έλεγε ότι το επίπεδο θα κυκλοφορούσε μέχρι το τέλος του 2021, αλλά παρόμοιες κινήσεις από αντίπαλες υπηρεσίες ροής ανέτρεψαν τη στρατηγική χωρίς απώλειες.

Από τότε, η Apple Music έχει συμπεριλάβει επιλογές ακρόασης χωρίς απώλειες ως μέρος της τυπικής τιμής συνδρομής της και η Amazon σταμάτησε να χρεώνει επιπλέον για τη μουσική βιβλιοθήκη της χωρίς απώλειες. Αυτό έκανε την ιδέα του Spotify να ζητά από τους χρήστες να πληρώνουν περισσότερα για μια υπηρεσία που μοιάζει με παρόμοια να φαίνεται πολύ λιγότερο λογική.

Το Spotify HiFi ήταν έτοιμο να κυκλοφορήσει για περισσότερο από ένα χρόνο και οι υπάλληλοί του έχουν πρόσβαση στο HiFi, αλλά αρχικά προοριζόταν να κοστίσει περισσότερο από το τυπικό πρόγραμμα. Δεδομένων των κινήσεων της Apple και της Amazon, το Spotify χωρίς απώλειες αναμένεται τώρα να εμφανιστεί ως μέρος ενός πιο εκτεταμένου σχεδίου που περιλαμβάνει πρόσβαση σε κομμάτια χωρικού ήχου και άλλα προνόμια που σχετίζονται με ηχητικά βιβλία και podcast.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Spotify

Spotify: Εγκαινιάζει νέα λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης – Θα δημιουργείς λίστα αναπαραγωγής με βάση περιγραφές

Το Spotify είχε ήδη επιτυχία με τη δημοφιλή του λειτουργία ΑΙ DJ και τώρα η υπηρεσία streaming μουσικής φέρνει το ΑΙ στη δημιουργία playlist.

Software Spotify

To Spotify ετοιμάζεται να αυξήσει τις τιμές – Έρχονται και νέα πακέτα

Το Spotify ετοιμάζεται να αλλάξει τις τιμές των πακέτων του και να φέρει νέες προσφορές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Software featured Spotify

Spotify: Κυκλοφορεί μουσικά βίντεο σε συνδρομητές Premium σε 11 αγορές

Το Spotify ανακοίνωσε υποστήριξη για μουσικά βίντεο με περιορισμένο κατάλογο που είναι διαθέσιμος σε 11 αγορές.

Business Apple Spotify

Πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ στην Apple από την ΕΕ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά έναντι του Spotify

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε σήμερα στην Apple πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά σε αντίπαλες υπηρεσίες ροής μουσικής.