Σταρ του TikTok αποφασίζει να βάλει το Tesla του στον… αυτόματο και να κοιμηθεί

https://www.youtube.com/watch?v=VS5zQKXHdpM&feature=emb_title&ab_channel=Mr.Hub
Ο Johnathon Cook, ένας νεαρός σταρ της πλατφόρμας TikTok, αποφάσισε να ανεβάσει μερικά βίντεο για το πως μετέτρεψε το Tesla Model 3 του σε ένα… κρεβάτι για να κοιμηθεί. Μάλιστα, ανέβασε και ένα behind the scenes βίντεο, για το πως κατάφερε να φτιάξει τα short-clips του TikTok, δείχνοντάς μας πως το σύστημα Autopilot της Tesla μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον χειρότερο τρόπο.

Ακόμα χειρότερο βέβαια είναι το γεγονός ότι σε όλη αυτή τη διαδικασία η μητέρα του ήταν αυτή που κρατούσε την κάμερα και έβγαζε το βίντεο. Μάλιστα, ο νεαρός αστέρας του TikTok δείχνει στους ακολούθους του πως μπορούν να ξεγελάσουν το σύστημα αυτόματης πλοήγησης για να μη χρειάζεται να ακουμπάνε το τιμόνι, αλλά και πως “ξέφυγε” από τη ζώνη ασφαλείας του Tesla Model 3.

TikTok, Σταρ του TikTok αποφασίζει να βάλει το Tesla του στον… αυτόματο και να κοιμηθεί

Δε γνωρίζουμε αν η αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη του νεαρού, αλλά όπως έχει επισημάνει η Tesla αρκετές φορές το σύστημα πλήρους αυτόνομης οδήγησης πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν ο οδηγός είναι στο τιμόνι και μπορεί να αντιδράσει, αλλιώς μπορεί να κατηγορηθεί για επικίνδυνή οδήγηση. Πάντως, δεν είναι σίγουρα το παράδειγμα που θα πρέπει να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι νεαροί οδηγοί.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2020

Να χαρώ εγώ μάνα….. ρε ουστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.

Software TikTok

TikTok: Πέρασε νομοσχέδιο στις ΗΠΑ που ίσως το απαγορεύσει μέσα σε ένα χρόνο

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ψήφισε νέο νομοσχέδιο που ενδεχομένως να απαγορεύσει την κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Business Elon Musk featured Tesla

Optimus: Ο Elon Musk ανέβασε νέο βίντεο με το ρομπότ της Tesla να περπατάει στο εργαστήριο

O Elon Musk μοιράστηκε ένα νέο βίντεο το Σάββατο με το Optimus, το ρομπότ πάνω στο οποίο εργάζεται η Tesla από το 2021.