study4exams.gr, Ψηφιακό Φροντιστήριο για μαθητές Γ’ λυκείου

Το Ψηφιακό Φροντιστήριο σκοπεύει να προσφέρει ένα συμπληρωματικό, ευέλικτο και σύγχρονο τρόπο πρόσβασης των μαθητών σε χρήσιμο υποβοηθητικό υλικό, αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες προετοιμασίας τους, εν όψει των πανελλαδικών εξετάσεων. Η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και σε όλα τα μέλη της ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας.

www.study4exams.gr
Δικαίωμα συμμετοχής στην υπηρεσία έχουν οι μαθητές της Γ’ Λυκείου και οι υποψήφιοι για τις εξετάσεις οι οποίοι θα εγγράφονται και στη συνέχεια θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά ερωτήσεις – απορίες τις οποίες θα επεξεργάζονται και θα απαντούν Σύμβουλοι-Καθηγητές.

Επεξεργάστηκε την 5 Φεβρουαρίου 2012 21:50

Σχόλια

  • Ακόμη και το ίδιο το Υπουργείο πιστεύει ότι χρειάζεσαι το φροντιστήριο για να περάσεις στο Πανεπιστήμιο!!!!!!!
    ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ.
    Υ.Γ. (Και δεν είμαι παραπαιδεία διότι τότε και τα ιδιωτικά κανάλια είναι παρατηλεόραση, ο ιδιώτης γιατρός είναι παραιατρική και πάει λέγοντας...)

  • αντε μπας και μειωθει λιγο η παραπαιδεια και σταμτησουν τα 20-25ρια νε φευγουν αερας ανα ωρα... αλλα δεν νομιζω να ειναι αρκετο.παντως πολυ καλη κινηση , μπραβο τους

  • καλή κίνηση και ας δείχνει με αυτό το τρόπο ότι δε φτάνει το σχολείο μόνο.. ή είναι οι πιο πολλοί καθηγητές που "δεν φτάνουν";;;

  • Προφανώς το φροντιστήριο δεν ειναι παραπαιδεία.
    Ειναι μπακάλικο που πουλαει συνταγες αντιμετωπισης των εξετασεων.
    Και επειδη καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη, ασφαλως και ενας φροντιστης μπορει να νοιωθει περηφανος!
    Πάντως καλο ειναι να ξερουμε οτι το φροντιστηριο υπαρχει για τρεις λογους:
    Α) Γιατι μεχρι πριν λιγα χρονια οσοι ήξεραν πεντε κολλυβογραμματα και ειχαν ενα πτυχιο - εστω και αγορασμενο απο τριτοκοσμικα "πανεπιστημια" της αλλοδαπης - βολευονταν στο δημοσιο που ειχε καταντησει απορροφητηρας ηλιθιων.
    Β) Γιατι ο Ελληνας γονέας, για τα παιδια του εχει φιλοδοξιες πολυ ανωτερες των δυνατοτητων τους.
    Γ) Γιατι ολοι προσπαθουμε να "μαθουμε γραμματα" (τρόπος του λεγειν) ΟΧΙ για να κανουμε καλλιτερα καποια δουλεια, αλλα για να αποφυγουμε καποιες άλλες δουλειες, εν γνωσει μας οτι πρεπει να γινουν, αρκει να μην τις κανουμε εμεις.
    Και ειναι μυθος οτι τα ελληνοπουλα πανε στο φροντιστηριο γιατι ειναι ανεπαρκες το Σχολειο.
    Σε πολλες χωρες του εξωτερικου υπαρχουν σχολεια που φοιτουν σε κοινα τμηματα τα παιδια των μεταναστων. Παιδια Ιταλων, παιδια Τουρκων, παιδια Σερβων, παιδια Ελληνων, παιδια Γερμανων κλπ. (τα λεγομενα πολυπολιτισμικα σχολεια). ΜΟΝΟ τα παιδια των Ελληνων πανε και φροντιστηριο ή κανουν ιδιαιτερα μαθηματα.
    Τι δειχνει αυτο; Δυο εκδοχες υπαρχουν. Ή ειμαστε υπεβολικα φιλοδοξοι για τα παιδια μας ή τα παιδια μας ειναι ηλιθια.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.