Internet

Έκανε tattoo για να πάρει δωρεάν το iPhone 8

Εσείς τι μέχρι που μπορεί να φτάσετε προκειμένου να πάρετε δωρεάν ένα iPhone 8, στην περίπτωση που δεν έχετε ή δεν θέλετε να ξοδέψετε τουλάχιστον 700 δολάρια για την αγορά του; Θα μπορούσατε για παράδειγμα να κάνετε ένα tattoo;

Αυτό ακριβώς έκανε ο Philip Harrison από το Phoenix της Arizona. Μέσα από το Twitter έστειλε ένα μήνυμα στον CEO της T-Mobile, όπου τον ρωτούσε αν έκανε τατουάζ στο χέρι του το logo της εταιρείας, αν θα του έδιναν δωρεάν ένα iPhone 8.

“Hook me up with a iPhone 8 and ill tattoo the T-Mobile logo on my arm for all to see, you have my word @JohnLegere”, έγραφε το tweet και ο Legere του απάντησε ότι αν το κάνει, τότε έχουν το deal.

Τελικά, και οι δυο κράτησαν τον λόγο τους. Αφού ο Harrison ανέβασε τις φωτογραφίες με το T-Mobile tattoo, ο Legere του απάντησε ότι θα του δώσει το iPhone 8 που του υποσχέθηκε.

Μιλώντας στο CBS 5, ο Harrison, δήλωσε πως το έκανε για να πάρει το iPhone 8, αλλά και για να μείνει η ιστορία του. Επεσήμανε πως η κοπέλα του ζήτησε να το κάνει στο άνω μέρος του χεριού του, αλλά ο ίδιος θεώρησε πως έτσι δεν μπορούσαν να το βλέπουν όλοι και ήθελε να κρατήσει τον λόγο του:

“Did I do it for an iPhone 8? Sure, but I also did it for the story that would be forever attached to the tattoo #TattooForPhilip. My girl told me to get it (on the upper bicep) so then you’ll be able to hide it and I was like, that’s not where everyone can see it. I know it might sound crazy, but I was like, I got to stick to my word”.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Οκτωβρίου 2017 11:41

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.