Τα κανάλια της Disney επανέρχονται στο YouTube

, Τα κανάλια της Disney επανέρχονται στο YouTube

, Τα κανάλια της Disney επανέρχονται στο YouTube

Μία συμφωνία ήταν αρκετή για να μπορέσουν να επιστρέψουν τα κανάλια που ανήκουν στην Disney στο YouTube. H Disney ήρθε σε συνεννόηση με την Google και η μεταξύ τους συμφωνία επέτρεψε την επαναφορά της κατάστασης στο YouTube.

Το γεγονός ότι τα κανάλια που ανήκουν στην Disney χάθηκαν από το YouTube την Παρασκευή οφείλεται στο ότι δεν είχε επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ του κολοσσού ψυχαγωγικού περιεχομένου και του κολοσσού του Internet. H νέα συμφωνία ανέτρεψε την κατάσταση εντός 24ωρου, με αποτέλεσμα την επιστροφή του περιεχομένου της Disney στη διάθεση των συνδρομητών του YouTube.

H πρόσβαση στο περιεχόμενο της Disney αφορά τόσο στο on demand υλικό όσο και στο live. Μαζί με αυτό επιστρέφει και το μαγνητοσκοπημένο υλικό της Disney που είχε στο προφίλ του ένας συνδρομητής των υπηρεσιών του YouTube.

H διαφωνία μεταξύ Disney και Google φαίνεται πως αφορούσε στο θέμα των χρεώσεων για την πρόσβαση στο YouTube TV, κάτι που τελικά διευθετήθηκε με τη διατήρηση της συνδρομής των 64.99 δολαρίων που χρεώνει η Google για το πακέτο YouTube TV.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.