Tekken: Bloodline: Το πρώτο teaser trailer της σειράς anime του Netflix

Netflix, Tekken: Bloodline: Το πρώτο teaser trailer της σειράς anime του Netflix

Netflix, Tekken: Bloodline: Το πρώτο teaser trailer της σειράς anime του Netflix

Μια ακόμα σειρά anime πρόκειται να κυκλοφορήσει το Netflix, το Tekken: Bloodline, το οποίο παρουσίασε με ένα «επίσημο teaser» διάρκειας ενάμιση λεπτού.

Ακόμα δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας ή αναφορά στον αριθμό των επεισοδίων, ωστόσο η περίληψη αποκαλύπτει ότι θα επικεντρωθεί στον Jin Kazama, ο οποίος εντάχθηκε στη σειρά ως χαρακτήρας στο Tekken 3.

Μια προηγούμενη απόπειρα μεταφοράς του δημοφιλούς παιχνιδιού στην οθόνη έμεινε στην ιστορία ως μία από τις 43 ταινίες στο Rotten Tomatoes που κέρδισε μηδέν τοις εκατό βαθμολογία με βάση τις αξιολογήσεις των κριτικών. Πρόκειται για την ταινία Tekken του 2010.

Το Tekken: Bloodline θα επικεντρωθεί στο τουρνουά The King of Iron Fist που περιλαμβάνει τον έλεγχο μιας ισχυρής εταιρείας ως έπαθλο, τον αγώνα εξουσίας μεταξύ των γενεών της οικογένειας Mishima, η οποία διευθύνει την εταιρεία και το τουρνουά και τις υπερφυσικές δυνάμεις της μετάλλαξης του γονιδίου του διαβόλου που μοιράζεται ο Heihachi Mishima, ο γιος του Kazuya Mishima και ο γιος του Kazuya, Jin Kazama.

Σε άλλα νέα, το Netflix φαίνεται πως επικεντρώνεται στην προσαρμογή anime και παιχνιδιών. Η σειρά Arcane, η οποία βασίζεται στο League of Legends, έλαβε διθυραμβικές κριτικές, το Witcher πάει για τρίτη σεζόν, ενώ θα γίνει και anime ταινία και παιδική εκπομπή. Το One Piece πρόκειται να γίνει live-action σειρά, ενώ στα σκαριά είναι και η μεταφορά του Scott Pilgrim και της σειράς Terminator.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.