The Mandalorian: Η πιο κατεβασμένη σειρά για το 2020

, The Mandalorian: Η πιο κατεβασμένη σειρά για το 2020

Το “The Mandalorian” είναι η πιο πειρατική σειρά που κυκλοφόρησε το 2020. Η δημοφιλής σειρά της Disney+. Το “The Boys” του Prime Video βρίσκεται στη δεύτερη θέση και το Westworld του HBO ολοκληρώνει τις τρεις πρώτες θέσεις αυτού του ιδιαίτερου chart που προέκυψε από διάφορες πειρατικές πηγές.

Το “The Mandalorian” ήταν τρίτο στη σειρά με τις περισσότερες λήψεις για το 2019 και τη χρονιά που φεύγει στέφθηκε βασιλιάς στα downloads εκθρονίζοντας από την πρώτη θέση το “Game of Thrones” που ήταν για χρόνια πρώτο στη λίστα!

Οι τρεις πρώτες επιλογές όσων κατεβάζουν πειρατικά τα επεισόδια δείχνουν τον κατεκερματισμό της αγοράς του streaming που απαιτεί τρεις ξεχωριστές συνδρομές και συγκεκριμένα σε Disney+, Prime Video (Amazon) και HBO.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα BitTorrent αποτελεί μόνο ένα μικρό μέρος της παγκόσμιας πειρατίας μιας και πολλοί χρησιμοποιούν ιστότοπους και υπηρεσίες streaming οι οποίες γενικά δεν παρέχουν δημόσια τα στατιστικά προβολής.

Οι πιο κατεβασμένες σειρές για το 2020
  1. The Mandalorian
  2. The Boys
  3. Westworld
  4. Vikings
  5. Star Trek: Picard
  6. Rick and Morty
  7. The Walking Dead
  8. The Outsider
  9. Arrow
  10. The Flash

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

νομιζω και στις υπολοιπες πειρατικες σελιδες παλι πρωτο θα ειναι…. στις περισσοτερες χωρες το disney+ εχει σταθερη αναπτυξη αλλα το ενηλικο κοινο δεν το εχει κερδισει ακομα…καλη ειναι η αναπτυξη συνδρομητικων υπηρεσιων μπας και υπαρχει ανταγωνισμος και δουμε ποιοτικοτερες σειρες /ταινιες …ονοματα δεν λεμε…εε netflix?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.