TikTok: Κίνητρα στους δημιουργούς για να δημοσιεύουν μεγαλύτερα βίντεο

tiktok, TikTok: Κίνητρα στους δημιουργούς για να δημοσιεύουν μεγαλύτερα βίντεο

Βίντεο μεγαλύτερα του ενός λεπτού φέρεται να ζητάει από τους δημιουργούς περιεχομένου το TikTok, σύμφωνα με το 9to5Mac. Η πλατφόρμα φέρνει ένα νέο Πρόγραμμα Δημιουργικότητας που δίνει κίνητρα στους δημιουργούς περιεχομένου στην πλατφόρμα να προσπαθήσουν για μεγαλύτερα βίντεο, ώστε να μπορούν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα.

Όταν πρωτοξεκίνησε το TikTok, τα βίντεο στην πλατφόρμα είχαν τη δυνατότητα να έχουν διάρκεια έως και 15 δευτερόλεπτα. Έκτοτε η διαθέσιμη διάρκεια των βίντεο που επιτρέπονται στην εφαρμογή έχει αυξηθεί. Το 2017 αυξήθηκε στο ένα λεπτό και το 2021 η μέγιστη διάρκεια βίντεο αυξήθηκε σε τρία λεπτά.

Το Πρόγραμμα Δημιουργικότητας TikTok είναι μια έκδοση beta μόνο με πρόσκληση, αλλά η εταιρεία έχει δηλώσει ότι το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτό σε όλους τους «επιλέξιμους δημιουργούς των ΗΠΑ» τους επόμενους μήνες.

Για να είναι επιλέξιμοι για το Πρόγραμμα Δημιουργικότητας, οι δημιουργοί περιεχομένου πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να έχουν ελάχιστες απαιτήσεις παρακολούθησης και προβολής βίντεο, καθώς και έναν λογαριασμό “σε καλή κατάσταση”.

Στην επίσημη ανακοίνωσή του, το TikTok αναφέρει ότι το νέο πρόγραμμα θα βοηθήσει τους δημιουργούς να ενισχύσουν τη δημιουργικότητά τους και να βρουν περισσότερους τρόπους για τη δημιουργία εσόδων από το περιεχόμενό τους στην πλατφόρμα. Το περιεχόμενο που πρέπει να δημοσιεύουν οι δημιουργοί που θέλουν να επωφεληθούν από αυτό το πρόγραμμα πρέπει να είναι πρωτότυπο περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που διαρκεί περισσότερο από ένα λεπτό.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet TikTok

TikTok: Πώς να μπλοκάρεις έναν χρήστη – Οδηγός για να ποστάρετε ανενόχλητοι

Το TikTok είναι μία από τις πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες και πλέον δημοφιλείς πλατφόρμες δημιουργίας και δημοσίευσης περιεχομένου.

Business TikTok

TikTok: Πέτυχε ρεκόρ δαπανών 10 δισ. δολαρίων από χρήστες εντός εφαρμογής το 2023

Το Bloomberg δημοσίευσε μια ανάλυση των δαπανών σε εφαρμογές για το 2023, αποκαλύπτοντας μια αύξηση 11% στα έσοδα.

Software TikTok

Το TikTok βελτιώνει το mobile app του για foldable και tablet

To ΤikTok ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί μια βελτιωμένη εμπειρία εφαρμογής για τις μεγαλύτερες mobile συσκευές, όπως είναι τα foldable και τα tablet.

Internet TikTok

TikTok: Νέα λειτουργία για εύκολη αποθήκευση τραγουδιών σε Apple Music, Spotify και Amazon Music

Το TikTok παρουσίασε τη νέα του λειτουργία «Add to Music App» με υποστήριξη για Apple Music, Spotify και Amazon Music.