TikTok: Λανσάρει λειτουργία για βίντεο 20 λεπτών επί πληρωμή

TikTok, TikTok: Λανσάρει λειτουργία για βίντεο 20 λεπτών επί πληρωμή

Μια νέα δυνατότητα ανακοίνωσε το Tik Tok για τους δημιουργούς βίντεο στην πλατφόρμα του, που θα ονομάζεται Series και θα επιτρέπει σε επιλεγμένους δημιουργούς να μοιράζονται βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω paywall. Κάθε «σειρά» μπορεί να περιλαμβάνει έως και 80 βίντεο, τα οποία μπορούν να έχουν διάρκεια έως και 20 λεπτά το καθένα. Οι επιμέρους δημιουργοί θα μπορούν να χρεώνουν από 0,99 έως 189,99 δολάρια για το συνδρομητικό περιεχόμενό τους, δήλωσε εκπρόσωπος του TikTok.

Προηγουμένως οι χρήστες μπορούσαν να μοιράζονται μόνο βίντεο 15 δευτερολέπτων, 1 λεπτού, 3 λεπτών ή 10 λεπτών στο TikTok.

Αυτή η νέα λειτουργία θα αναθερμάνει περαιτέρω τον ανταγωνισμό με πλατφόρμες όπως το Youtube, το οποίο είναι γνωστό για τα βίντεο μεγάλης διάρκειας, σημειώνει το CNBC. Ωστόσο, ο ανταγωνισμός ανάμεσα στο Youtube και το Tik Tok δεν είναι κάτι καινούργιο. Τον Αύγουστο του 2021, το YouTube εισήγαγε το YouTube Shorts ως άμεση εναλλακτική λύση στο TikTok. Άλλες εταιρείες όπως η Meta και η Snap έχουν επίσης εισαγάγει λειτουργίες βίντεο μικρής μορφής για να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τη ραγδαία άνοδο του TikTok στις ΗΠΑ.

Το TikTok ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι η επιλογή Series είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε μια επιλεγμένη ομάδα δημιουργών. Η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει τις αιτήσεις για να εγγραφούν και άλλοι τους επόμενους μήνες.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet TikTok

TikTok: Πώς να μπλοκάρεις έναν χρήστη – Οδηγός για να ποστάρετε ανενόχλητοι

Το TikTok είναι μία από τις πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες και πλέον δημοφιλείς πλατφόρμες δημιουργίας και δημοσίευσης περιεχομένου.

Business TikTok

TikTok: Πέτυχε ρεκόρ δαπανών 10 δισ. δολαρίων από χρήστες εντός εφαρμογής το 2023

Το Bloomberg δημοσίευσε μια ανάλυση των δαπανών σε εφαρμογές για το 2023, αποκαλύπτοντας μια αύξηση 11% στα έσοδα.