TikTok: Πώς να μπλοκάρεις έναν χρήστη – Οδηγός για να ποστάρετε ανενόχλητοι

TikTok, TikTok: Πώς να μπλοκάρεις έναν χρήστη – Οδηγός για να ποστάρετε ανενόχλητοι

Το TikTok είναι μία από τις πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες και πλέον δημοφιλείς πλατφόρμες δημιουργίας και δημοσίευσης περιεχομένου. Ένας χρήστης που αποκτά δημοτικότητα, αποκτά μαζί της και haters, κακόβουλα σχόλια και ανεπιθύμητα μηνύματα. Δεν χρειάζεται, όμως, να τα υπομένει αυτά.

Εδώ έχουμε έναν οδηγό για το πώς να αποκλείετε κάποιον χρήστη του TikTok που χρησιμοποιεί την εφαρμογή για κινητά ή τον ιστότοπο της πλατφόρμας, για να συνεχίσετε ανενόχλητοι να αναρτάτε τα βιντεάκια σας.

Αποκλεισμός χρήστη στην εφαρμογή TikTok για κινητά για Android ή iOS

1.Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok για κινητά και επιλέξτε ένα προφίλ TikTok.
2.Πατήστε το εικονίδιο κοινής χρήσης στο επάνω μέρος και επιλέξτε Αποκλεισμός.
3.Ένα παράθυρο σας ζητά να επιβεβαιώσετε το μπλοκ. Πατήστε ξανά Αποκλεισμός.

Αν αλλάξετε γνώμη…

Αν θέλετε να ξεμπλοκάρετε κάποιον επιστρέψτε στο προφίλ TikTok του αποκλεισμένου χρήστη και πατήστε Κατάργηση αποκλεισμού.

Αποκλεισμός χρήστη στον ιστότοπο του TikTok

1.Μεταβείτε στο TikTok.com.
2.Κάντε κλικ σε ένα προφίλ TikTok και επιλέξτε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες.
3.Κάντε κλικ στην επιλογή Αποκλεισμός.
4.Κλικ ξανά στην επιλογή Αποκλεισμός για επιβεβαίωση της ενέργειας.

Αν αλλάξετε γνώμη…

Για να ξεμπλοκάρετε έναν χρήστη του TikTok, επιστρέψτε στο προφίλ του αποκλεισμένου χρήστη, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες και κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση αποκλεισμού . Εναλλακτικά, κάντε κλικ στην Κατάργηση αποκλεισμού κάτω από το αποκλεισμένο όνομα χρήστη.

Μπλοκάρετε πολλούς λογαριασμούς TikTok ταυτόχρονα

Οι λογαριασμοί bot μπορούν να συμβάλουν στα ανεπιθύμητα μηνύματα, τα οποία μπορούν γρήγορα να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Το καλύτερο είναι να αναφέρετε αυτούς τους λογαριασμούς στο TikTok πριν χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αποκλεισμού.

Η επιλογή αποκλεισμού ενδέχεται να μην επαρκεί εάν το ανεπιθύμητο περιεχόμενο και η παρενόχληση προήλθαν από το βίντεο TikTok κάποιου άλλου. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αφαιρέστε το tag από αυτά τα βίντεο TikTok για να αποφύγετε την ανεπιθύμητη προσοχή.

1.Μεταβείτε σε ένα βίντεο TikTok και πατήστε Σχόλια.
2.Πατήστε παρατεταμένα ενώ τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από έναν χρήστη στην ενότητα σχολίων και επιλέξτε Διαχείριση πολλών σχολίων.
3.Επιλέξτε τους χρήστες που θέλετε να αποκλείσετε (μέγιστο 100) και πατήστε Περισσότερα.
4.Πατήστε Αποκλεισμός λογαριασμών.

Για να δείτε τη λίστα αποκλεισμένων χρηστών, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και απόρρητο και επιλέξτε Αποκλεισμένοι λογαριασμοί στην ενότητα Απόρρητο.

Είναι μια αρκετά εύκολη διαδικασία, επομένως κανένας δε χρειάζεται να επιτρέπει σε κακοήθεις χρήστες να τον παρενοχλούν ή να του χαλάνε τη διάθεση.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software TikTok

TikTok: Πέρασε νομοσχέδιο στις ΗΠΑ που ίσως το απαγορεύσει μέσα σε ένα χρόνο

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ψήφισε νέο νομοσχέδιο που ενδεχομένως να απαγορεύσει την κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Business TikTok

TikTok: Πέτυχε ρεκόρ δαπανών 10 δισ. δολαρίων από χρήστες εντός εφαρμογής το 2023

Το Bloomberg δημοσίευσε μια ανάλυση των δαπανών σε εφαρμογές για το 2023, αποκαλύπτοντας μια αύξηση 11% στα έσοδα.

Software TikTok

Το TikTok βελτιώνει το mobile app του για foldable και tablet

To ΤikTok ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί μια βελτιωμένη εμπειρία εφαρμογής για τις μεγαλύτερες mobile συσκευές, όπως είναι τα foldable και τα tablet.