Το 5G θα είναι πιο δημοφιλές από το 4G το 2023

5G, Το 5G θα είναι πιο δημοφιλές από το 4G το 2023

Η Canalys είναι μία εταιρεία αναλυτών και χθες αποκάλυψε τις προβλέψεις της για την 5G τεχνολογία και την αγορά των smartphones. Σύμφωνα με αυτήν, το 5G θα γίνει πιο δημοφιλές από το 4G μέχρι το 2023 ενώ η αγορά θα έχει ήδη πουλήσει 1.9 δισεκατομμύρια 5G smartphone μέχρι τότε.

5G, Το 5G θα είναι πιο δημοφιλές από το 4G το 2023

Εκείνο το έτος το 5G θα έχει το 51.4% του μεριδίου της αγοράς, με πρωτοπόρο την Κίνα η οποία θα αποστείλει 263 εκατομμύρια 5G smartphone, με την Νότια Αμερική και τις χώρες της APAC (Asia-Pacific) να ακολουθούν με 145 και 135 εκατομμύρια πωλήσεις αντίστοιχα.

5G, Το 5G θα είναι πιο δημοφιλές από το 4G το 2023

Σύμφωνα με την Canalys, μέχρι το 2020 θα υπάρχουν 5G smartphone που θα αντιπροσωπεύουν το 17.5% των συνολικών smartphone της χώρας, αφού οι κυβερνήσεις εργάζονται πυρετωδώς για την ανάπτυξη του δικτύου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nektarios

Θα γινει διάσιμο γιατι δεν εχουν κανει καμια ερευνα για το τι θα προκαλεσει στην υγεια των ανθρωπων
και ομως θα το βαλουν εξω απο σχολεια εξω απο νοσοκομια ετσι γιατι μπορουν να σου καταστρεψουν το μελλον των παιδιων σου, γιατι δεν εχεις κανει την παραμικρή ερευνα για το 5g και δεν εχεις την παραμικρή όρεξη για να κανεις κατι να το σταματήσεις οποτε βαλε ενα τοστ να γινετε και περίμενε πως το ταχύτατο 5g θα σας γεμίσει ολους καρκινο… After several childhood cancer cases at one school, parents question cell tower radiation

George

Πέρα από τις ανησυχίες για τυχών μεγαλύτερα θέματα υγείας σε σχέση με τα ήδη υπάρχοντα δίκτυα 4G, υπάρχει και ένα θέμα εντελώς πρακτικό: Το δίκτυο 4G είναι ήδη ταχύτατο. Σε πολλές περιπτώσεις ταχύτερο ήδη και από WiFi. Ένα ακόμα γρηγορότερο δίκτυο όπως είναι το δίκτυο 5G για ασύρματες συσκευές, όπως τα κινητά τηλέφωνα ή tablets, ουσιαστικά δεν πρόκειται να προσφέρει απόλυτος τίποτα καινούργιο. Μοναδική εξαίρεση, εάν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αποφασίσουν είτε να δώσουν απεριόριστο όγκο δεδομένων, είτε έστω κάτι αρκετά μεγάλο της τάξεως των 50 ή 100 GB. Τι να το κάνεις το δίκτυο 5G, όταν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην χώρα μας σου δίνουν “πακέτα” ίντερνετ της τάξεως των 2 ή 5 GB; Πραγματικά, δώρο άδωρο…

Κινητομανής

Απόλυτα σωστοί και οι δύο. 👍😎

dark_master

Ηδη με τη παροδο των ετων τα πακετα με inernet αυξήθηκαν. Απλα στην ελλαδα με μικροτερο ρυθμο σε σχεση με το εξωτερικό.
Το 5G δε θα ειναι ενα απλα πιο γρηγορο 4G. Θα φερει επανασταση σε σχεση με το τι ισχυει σήμερα. Οι συσκευες IoT αναμένεται να γνωρισουν μεγαλη αναπτυξη και ισως οι υπολογιστες με τη μορφη που τους ξερουμε σημερα να αποτελουν παρελθόν. Ολα θα ρυθμιζονται απο το κινητό ακομα και αν δεν εισαι σπιτι σου.
Μην απαξιώνουμε τεχνολογίες. Σε τεχνολογικο site είμαστε.
Οσον αφορα την εκπομπή ακτινοβολίας, το χειρότερο δεν ειναι να εχεις αρκετες κεραιες τριγύρω σου αλλα να μην εχεις και να ψαχνει το κινητο σου για σημα.
Οποτε ας μη τα δαιμονοποιουμε ολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.