Το 5G «Ultra Capacity» της T-Mobile καλύπτει πλέον 200 εκατομμύρια ανθρώπους

, Το 5G «Ultra Capacity» της T-Mobile καλύπτει πλέον 200 εκατομμύρια ανθρώπους

Η T-Mobile ανακοίνωσε σήμερα ότι το υψηλής ταχύτητας “Ultra Capacity 5G” της είναι πλέον διαθέσιμο σε 200 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, φτάνοντας στο ορόσημο εβδομάδες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα.

Το Ultra Capacity 5G είναι το δίκτυο 5G υψηλότερης ταχύτητας της T-Mobile, το οποίο είναι ταχύτερο από το δίκτυο Extended Range 5G που καλύπτει 308 εκατομμύρια πελάτες του παρόχου. Ενώ το Extended Range 5G προσφέρει ταχύτητες παρόμοιες με το LTE, το Ultra Capacity 5G είναι ισχυρότερο.

Σύμφωνα με το The Verge, τα 200 εκατομμύρια είναι ένα θεωρητικό μέγιστο με βάση την κάλυψη που προσφέρει η T-Mobile. Ουσιαστικά, η T-Mobile έχει λίγο περισσότερους από 100 εκατομμύρια συνδρομητές, από τους οποίους δεν θα μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στις ταχύτητες 5G λόγω περιορισμών τοποθεσίας ή συσκευής.

Το Ultra Capacity 5G της T-Mobile βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο φάσμα μεσαίας ζώνης 2,5 GHz αντί στο φάσμα mmWave 5G που χρησιμοποιείται από άλλους φορείς όπως η AT&T και η Verizon. Σύμφωνα με την T-Mobile στο δελτίο Τύπου που ανακοινώνει την κάλυψη, η εταιρεία στόχευε στο φάσμα μεσαίας ζώνης να φέρει τις ταχύτητες 5G στον μέγιστο αριθμό ατόμων και η T-Mobile κυκλοφόρησε το φάσμα των 2,5 GHz από τότε που εξαγόρασε τη Sprint.

Η εστίαση της T-Mobile στο φάσμα μεσαίας ζώνης είναι ο λόγος για τον οποίο η T-Mobile ήταν ο ταχύτερος πάροχος 5G στις Ηνωμένες Πολιτείες στην ετήσια δοκιμή του PCMag. Η ευρύτερη κάλυψη της T-Mobile επέτρεψε στον πάροχο να επιτύχει τις υψηλότερες μέσες ταχύτητες των 162,3 Mb/s, ξεπερνώντας την AT&T και τη Verizon.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.