Το CU Liquid έρχεται να αλλάξει για πάντα την καρτοκινητή στην Ελλάδα

Vodafonce CU Liquid, Το CU Liquid έρχεται να αλλάξει για πάντα την καρτοκινητή στην Ελλάδα

Το Vodafone CU καινοτομεί και παρουσιάζει το CU Liquid, ένα νέο digital-only καρτοκινητό που υπόσχεται να αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η συγκεκριμένη κατηγορία υπηρεσιών στην Ελλάδα, καθώς καταργεί την επιλογή προκαθορισμένων πακέτων φωνής και δεδομένων και προσφέρει την απόλυτη ελευθερία στους πελάτες Vodafone CU να αξιοποιήσουν τα χρήματά τους, ακριβώς όπως το χρειάζονται. Πρόκειται για το πρώτο σχετικό προϊόν που διατίθεται από τον όμιλο Vodafone σε παγκόσμιο επίπεδο και το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε αποκλειστικά από την Vodafone Ελλάδας.

Το CU Liquid φτιάχτηκε για να προσαρμόζεται αυτόματα στις ανάγκες των χρηστών, χωρίς περιορισμούς από πακέτα και φέρνει μία νέα λογική, που συνδυάζει μοναδικές καινοτομίες στην ελληνική αγορά, όπως την αυτόματη μηνιαία ανανέωση συνδρομής, τη χρέωση με βάση την πραγματική χρήση και όχι προκαθορισμένα πακέτα, και το «πλαφόν» στην ημερήσια χρέωση με σκοπό την προστασία του συνδρομητή, δημιουργώντας το πλέον ανταγωνιστικό ψηφιακό προϊόν καρτοκινητής.

Το CU Liquid ενεργοποιείται και ζει αποκλειστικά στο My CU App. Πλέον, οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν τη συνδρομή τους, η οποία θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα, και να βγαίνουν πάντα κερδισμένοι, αφού θα ξοδεύουν το υπόλοιπο τους σε αυτό που χρειάζονται ανάμεσα σε MB, λεπτά και SMS, χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις από πακέτα. Το CU δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να δοκιμάσουν το CU Liquid για 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ. Παράλληλα, αν αλλάξουν γνώμη μπορούν ανά πάσα στιγμή, μετά τον δωρεάν μήνα, να τροποποιήσουν ή να διαγράψουν τη συνδρομή τους, χωρίς καμία δέσμευση.

Η ευελιξία δεν είναι όμως το μόνο πλεονέκτημα του CU Liquid. Όλοι οι CU Liquid χρήστες απολαμβάνουν ημερήσιο όριο χρέωσης, καθώς μετά το €1,5 ημερήσιας χρήσης, συνεχίζουν να επικοινωνούν και να σερφάρουν δωρεάν και Unlimited μέχρι το τέλος της ημέρας, χωρίς να χρεώνονται και χωρίς περιορισμό στις ταχύτητες του ίντερνετ.

Επιπλέον, η ελάχιστη χρέωση κλήσης είναι το 1 λεπτό της ώρας και μετά συνεχίζει ανά λεπτό, ενώ για οτιδήποτε χρειαστούν, απολαμβάνουν αποκλειστικά online εξυπηρέτηση μέσα από το CU chat με προτεραιότητα. Το CU Liquid προσφέρει μηνιαίες συνδρομές από €12 και άνω και ελκυστικές τιμές για φωνή και δεδομένα (0,0015€/MB και 0,0065€/λεπτό ομιλίας), ενώ παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να καταναλώσουν το αδιάθετο υπόλοιπό τους σε υπηρεσίες συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, μέσα από το CU Smart Pocket.

Το πιο απλό, digital, ξεκάθαρο, αυτόματο και συμφέρον καρτοκινητό ήρθε και αλλάζει για πάντα την καρτοκινητή στην Ελλάδα! Δοκιμάστε το τώρα δωρεάν στο My CU App.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.