To Disney+ ξεπερνά σε συνδρομητές το HBO Max – Παραμένει στην κορυφή το Netflix

Disney+ HBO Max, To Disney+ ξεπερνά σε συνδρομητές το HBO Max – Παραμένει στην κορυφή το Netflix

H Disney αποκάλυψε ότι το Disney+ προσέλκυσε 12,1 εκατομμύρια νέους συνδρομητές μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό εγγεγραμμένων χρηστών στην πλατφόρμα στα 164,2 εκατομμύρια. Το Hulu και το ESPN Plus πρόσθεσαν επίσης περισσότερους πελάτες, αφήνοντας το House of Mouse να οδεύει προς τα Χριστούγεννα με μια μεγάλη ομάδα 235 εκατομμυρίων συνδρομητών.

Σύμφωνα με τα νούμερα που παρουσίασε το χαρτοφυλάκιο του WBD, εξυπηρετεί αυτή την στιγμή μόλις 95 εκατομμύρια συνδρομητές, έχοντας συγκεντρώσει μόνο 2,8 εκατομμύρια νέους πελάτες το προηγούμενο τρίμηνο. Το Netflix πρόσθεσε ακόμη λιγότερους συνδρομητές (2,4 εκατομμύρια) την ίδια περίοδο, αλλά ο παγκόσμιος αριθμός του ανέρχεται στα 223 εκατομμύρια χρήστες και το διατηρεί στην κορυφή.

Από τις πιο γνωστές υπηρεσίες ροής, το Disney+ συνεχίζει να αναπτύσσεται με τον ταχύτερο ρυθμό. Ωστόσο, έχει αρκετό δρόμο να διανύσει ώστε να φτάσει στα επίπεδα του Netflix, που μοιάζει να έχει ανακάμψει μετά από τα συνεχόμενα τρίμηνα πτώσης.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Disney featured

Disney: Συγχώνευση με την Reliance στην Ινδία – Tεράστιο deal 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Reliance, ο κορυφαίος όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων της Ινδίας, και η Walt Disney ανακοίνωσαν μια σημαντική συνεργασία στην Ινδία.

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Disney

Disney Plus: Στα βήματα του Netflix, πολεμά το password-sharing

H Disney θα ξεκινήσει τη διαδικασία καταπολέμησης του password-sharing στην υπηρεσία της Disney Plus το ερχόμενο καλοκαίρι.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.