Το kid content του Youtube θα μεταφερθεί στο Youtube Kids;

Youtube, Το kid content του Youtube θα μεταφερθεί στο Youtube Kids;

Μία νέα αλλαγή αναμένεται να αλλάξει αρκετά το Youtube καθώς οι ηλικίες που παροκολουθούν το περιεχόμενο στην πλατφόρμα γίγαντα ξεκινάνε από 5-6 χρονών και φτάνουν μέχρι και πολύ μεγάλες και ώριμες ηλικίες.

Σύμφωνα με μία πηγή, τα στελέχη του Youtube σκέφτονται να μεταφέρουν όλο το content που απευθύνεται στα παιδιά σε μία ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα, ονόματι Youtube Kids.

Επιπλέον, οι υπάλλητοι της πλατφόρμας πιέζουν την εταιρεία ώστε να προχωρήσει στην κατάργηση του recommendation system για τα παιδιά το οποίο ξεκινάει αυτόματα το επόμενο βίντεο έπειτα από το τέλος κάποιου άλλου.

Αυτές οι αλλαγές ίσως θέσουν σε κίνδυνο τα έσοδα της εταιρείας, αφού ένα μεγάλο ποσοστό προέρχεται από διαφημίσεις που προβάλλονται στα βίντεο που παρακολουθούν μικρά παιδιά, τα οποία είναι πολύ δημοφιλή. Μην ξεχνάτε ότι ένα παιδί ηλικίας 8 ετών είναι ο μεγαλύτερος Youtube influencer με έσοδα που φτάνουν τα 22 εκατομμύρια δολάρια, κάνοντας review παιχνιδιών!

Η Youtube Kids πλατφόρμα θα αποκρύπτει ουσιαστικά από τα μικρά παιδιά βίντεο που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία και την σωματική ακεραιότητα των παιδιών και ταυτόχρονα οι γονείς θα γίνουν πιο ελαστικοί στην παρακολούθηση του περιεχομένου που έχει η πλατφόρμα.

Είναι άγνωστο όμως αν η Google θα καταφέρει να θέσει υπό έλεγχο όλα αυτά τα βίντεο που ανεβαίνουν καθημερινά στην πλατφόρμα. Στην κύρια πλατφόρμα της επίσης ξεκίνησε να προωθεί ένα νέο χαρακτηριστικό ονόματι Beauty Try On το οποίο επωφελείται από την AR τεχνολογία.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.

Software Apple featured Google

Το Youtube το μετάνιωσε και θα φέρει Apple Vision Pro app

Το Apple Vision Pro App Store κυκλοφόρησε χωρίς μερικές βασικές εφαρμογές, όπως το Netflix, το YouTube και το Spotify.