Το Netflix καταπολεμά το password-sharing με τη λειτουργία «Profile Transfer».

netflix, Το Netflix καταπολεμά το password-sharing με τη λειτουργία «Profile Transfer».

«Ο κόσμος μετακινείται. Οι οικογένειες μεγαλώνουν. Οι σχέσεις τελειώνουν». Έτσι ξεκινάει το τελευταίο δελτίο Τύπου του Netflix, το οποίο εισάγει μια νέα δυνατότητα, το Profile Transfer, που καθιστά δυνατή τη μεταφορά του προφίλ σας σε νέο λογαριασμό.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μεταφέρετε το ιστορικό προβολής, τη λίστα μου, εξατομικευμένες προτάσεις, ακόμη και αποθηκευμένα παιχνίδια και διάφορες άλλες ρυθμίσεις.

Οι άνθρωποι προχωρούν. Οι οικογένειες μεγαλώνουν. Οι σχέσεις τελειώνουν. Παρά τις αλλαγές, η εμπειρία του Netflix θα πρέπει να παραμένει η ίδια. Ανεξάρτητα τι έχει συμβεί, το προφίλ σου στο Netflix μπορεί να παραμένει σταθερό για να συνεχίζεις την παρακολούθηση από εκεί που την άφησες.

O κύριος λόγος πίσω από την κυκλοφορία αυτής της δυνατότητας είναι ότι το Netflix θέλει να καταπολεμήσει τους κοινόχρηστους λογαριασμούς. Αν π.χ. μετακομίζεις από το σπίτι των γονιών σου, θα πρέπει να δημιουργήσεις έναν ξεχωριστό λογαριασμό και η νέα δυνατότητα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να μεταφέρεις το προφίλ σου.

Το Profile Transfer θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές σύντομα, η διάθεση ξεκινά σταδιακά και οι χρήστες θα λάβουν σχετική ειδοποίηση όταν φτάσει στο λογαριασμό τους.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.