To Netflix προσθέτει νέα λειτουργία που αφορά την κοινή χρήση κωδικών

Netflix κοινή χρήση κωδικών, To Netflix προσθέτει νέα λειτουργία που αφορά την κοινή χρήση κωδικών

Το Netflix ως γνωστόν δίνει “μάχη” για να σταματήσει οριστικά την κοινή χρήση κωδικών ανάμεσα στους χρήστες, κάτι που αναμένεται να υλοποιηθεί από το 2023. Για να συμβεί αυτό η εταιρεία βάζει γερές βάσεις με μερικές νέες επιλογές.

Αρχικά, ξεκίνησε ένα εργαλείο μεταφοράς προφίλ, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε το προφίλ σας στο Netflix από έναν λογαριασμό σε άλλο. Στη συνέχεια, ξεκίνησε μία φθηνότερη λειτουργία που υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που όμως περιλαμβάνουν σημαντικούς περιορισμούς. Και τώρα, η συνδρομητική υπηρεσία λανσάρει μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη διαχείριση των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στον λογαριασμό σας.

Η νέα δυνατότητα θα εμφανίζει όλες τις πρόσφατες συσκευές που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα για να εισέλθετε στο Netflix. Λειτουργεί ως ιστορικό όλων των συσκευών που έχουν μεταδώσει περιεχόμενο από το λογαριασμό σας στο Netflix και εμφανίζει την κατά προσέγγιση τοποθεσία της smart TV, του κουτιού ροής, του tablet, του υπολογιστή ή του τηλεφώνου, η διεύθυνση IP, η τελευταία ώρα και ημερομηνία παρακολούθησης και ο τύπος συσκευής.

Υπάρχει ένα κουμπί Έξοδος δίπλα σε κάθε όνομα συσκευής, ώστε να μπορείτε να αποσυνδεθείτε εξ αποστάσεως. Έτσι, αν αφήσετε το Netflix συνδεδεμένο στον υπολογιστή του φίλου σας ενώ μένετε στο σπίτι του και ξεχάσατε να αποσυνδεθείτε, οι νέες ρυθμίσεις θα σας επιτρέψουν να το κάνετε εξ αποστάσεως.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.