Τo Netflix συνεχίζει να ακυρώνει σειρές και το 2023 – Εκτός δύο ακόμα

Netflix 2023, Τo Netflix συνεχίζει να ακυρώνει σειρές και το 2023 – Εκτός δύο ακόμα

Το 2023 το Netflix δεν δείχνει διατεθειμένο να αλλάξει τρόπο σκέψης, καθώς προχωρά εκ νέου στην ακύρωση δύο αγαπημένων σειρών των χρηστών του.

Λίγες μέρες αφότου κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι το Netflix ακύρωσε την σειρά 1899 μετά από μία σεζόν, προχώρησε στο κόψιμο δύο ιδιαίτερα δημοφιλών σειρών. Το Inside Job, μια κωμική σειρά επιστημονικής φαντασίας κινουμένων σχεδίων για ενήλικες, είναι το δεύτερο θύμα της βίαιης ακύρωσης του Netflix το 2023. Αρχικά η πλατφόρμα είχε δηλώσει ότι θα ανανεώσει την σειρά για δεύτερη σεζόν τον Ιούνιο του 2022. Ωστόσο, μέσω Twitter στις 9 Ιανουαρίου, ο Shion Takeuchi επιβεβαίωσε την είδηση ​​ότι το Inside Job δεν θα προχωρούσε σε δεύτερο κύκλο.

Στην εκδήλωση Television Critics Associations (TCAs) στις 10 Ιανουαρίου, η Amanda Peet, η οποία συνδημιούργησε τη σειρά The Chair με την Annie Julia Wyman, επιβεβαίωσε ότι δεν θα προβληθεί για δεύτερη σεζόν.

Όπως είναι λογικό, οι θαυμαστές και των δύο τηλεοπτικών εκπομπών έχουν μεταβεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τις ακυρώσεις. Το hashtag #saveinsidejob έκανε τάση στο Twitter, ενώ θαυμαστές του The Chair είναι εξοργισμένοι για την ακύρωσή του.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.