Το Netflix βελτιώνει τους τηλεοπτικούς του υπότιτλους

Netflix, Το Netflix βελτιώνει τους τηλεοπτικούς του υπότιτλους

Οι χρήστες του Netflix μπορούν τώρα να προσαρμόσουν την εμφάνιση των υπότιτλων στην πλατφόρμα ροής, επιτρέποντας τους να προσαρμόσουν το μέγεθος και το στυλ του κειμένου.

H νέα δυνατότητα μπορεί να εναλλάσσει το μέγεθος του κειμένου των υπότιτλων μεταξύ μικρού, μεσαίου και μεγάλου και να αλλάξει τη συνολική εμφάνιση του κειμένου για να διευκολύνει την ανάγνωση.

Παράλληλα με το προεπιλεγμένο λευκό κείμενο, το Netflix τώρα παρέχει επίσης τρεις νέες επιλογές στυλ κειμένου με αντίθεση φόντου για να κάνει το κείμενο να ξεχωρίζει: Light (μαύρο κείμενο / λευκό φόντο), Drop Shadow (λευκό κείμενο / μαύρο φόντο) και Contrast (κίτρινο κείμενο / μαύρο φόντο).

Το Netflix προσφέρει ήδη παρόμοιες προσαρμογές υπότιτλων μέσω του ιστού. Τώρα, η λειτουργία είναι επίσης διαθέσιμη παγκοσμίως στους χρήστες τηλεόρασης, μια ευπρόσδεκτη ενημέρωση δεδομένου ότι το Netflix ανέφερε το 2018 ότι το 70% του περιεχομένου του παρακολουθείται σε τηλεοράσεις και οι έξυπνες τηλεοράσεις και τα κουτιά ροής που υποστηρίζονται από εφαρμογές έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα από τότε. Άλλες πλατφόρμες ροής όπως οι Disney Plus, Hulu, HBO Max και Amazon Prime Video προσφέρουν επίσης παρόμοιες προσαρμογές στους δικούς τους υπότιτλους.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.