Tην πρώτη beta του macOS Monterey 12.1 παρουσίασε η Apple στους προγραμματιστές.
Tην πρώτη beta του macOS Monterey 12.1 παρουσίασε η Apple στους προγραμματιστές. Σε αυτή έχει προστεθεί και μια λειτουργία που έλειπε, το Shareplay.
Όπως ανακοίνωσε η Apple, το SharePlay είναι ενεργοποιημένο στο macOS Monterey 12.1 beta επομένως, όσοι το έχουν ενεργοποιήσει, μπορούν να κάνουν περισσότερα με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς τους μέσα από το FaceTime.
Το SharePlay είχε προστεθεί στο iOS 15.1, το iPadOS 15.1 και το tvOS 15.1, ωστόσο έλειπε από την ενημέρωση του macOS Monterey που κυκλοφόρησε μόλις την περασμένη εβδομάδα.
Με αυτή τη λειτουργία οι χρήστες του FaceTime μπορούν να ακούν μουσική, να παρακολουθούν τηλεόραση, να παρακολουθούν ταινίες, να παίζουν, ακόμη και να μοιράζονται την οθόνη τους με τα άτομα με τα οποία συνομιλούν.
Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.
Τα iPhone 17 Pro Max, 17, 17 Pro, 16 και 16e κατέκτησαν 5 από τις 10 κορυφαίες θέσεις στις παγκόσμιες πωλήσεις smartphone το Q4 2025, σύμφωνα με Counterpoint Research.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου