To Spotify έρχεται στο Facebook, μαζί με αυξήσεις στις τιμές του

, To Spotify έρχεται στο Facebook, μαζί με αυξήσεις στις τιμές του

Το Facebook News Feed αποκτά τον Spotify Player σε iOS και Android, ενώ η μουσική υπηρεσία ανακοίνωσε και αυξήσεις τιμών. Αυτό που μέχρι σήμερα ήταν γνωστό ως Project Boombox, σταδιακά θα γίνει διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του Facebook από το κινητό.

Τη νέα δυνατότητα θα την έχουν τόσο οι δωρεάν όσο και οι Premium συνδρομητές του Spotify, οι οποίοι θα μπορούν να έχουν την δυνατότητα να ακούνε απευθείας ένα μουσικό κομμάτι στο Facebook app στο iOS και το Android, χωρίς να είναι ανάγκη να ανοίγουν την ξεχωριστή εφαρμογή του Spotify στο κινητό τους για αυτό το σκοπό.

Η νέα υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη σε αρκετές χώρες, αλλά όχι ακόμα στην Ελλάδα. Σταδιακά, μέσα στους επόμενους μήνες θα προστεθούν και άλλες χώρες στη λίστα όσων θα μπορούν να βλέπουν ένα πλήκτρο Play για ένα μουσικό κομμάτι που διαμοιράζεται κανείς μέσω Facebook.

Το Spotify ανακοίνωσε αλλαγές και στην τιμολογιακή του πολιτική στην Ευρώπη, με το Φοιτητικό πακέτο να ανεβαίνει από τα 4.99 στα 5.99 ευρώ, ένα ευρώ αύξηση πήρε και η μηνιαία χρέωση του Spotify Duo, ενώ το οικογενειακό πακέτο του Spotify θα κοστίζει 17.99 ευρώ τον μήνα από τα 14.99 που κόστιζε μέχρι σήμερα.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christian

το οικογενειακό πακέτο στην Ελλάδα έχει 11 άρα θα πάει γύρω στα 14 ευρώ

Konstantinos

Η φοιτητική προσφορά κοστίζει 3,49 ευρώ

Lefteris

Μου στείλανε mail.
Το οικογενειακό πακέτο πάει από 10.99 στα 11.99

Xaris

Ολο και πιο κοντα στο να κατεβασω το apk

ΕΡΒΙΣ

Εμείς θα πληρώσουμε την αγορά της arsenal ? Εγώ προσωπικά πήγα σε Apple Music πολύ ανωτέρη υπηρεσία και βρήκα την υγεία μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.