To Spotify παρουσιάζει το Playlist in a Bottle – Τι προσφέρει η νέα λειτουργία

Spotify Playlist in a Bottle, To Spotify παρουσιάζει το Playlist in a Bottle – Τι προσφέρει η νέα λειτουργία

To Spotify παρουσιάζει μία νέα λειτουργία που ονομάζεται Playlist in a Bottle και στοχεύει να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τη φετινή χρονιά σε ένα μουσικό ταξίδι που θα το ξαναζήσετε αργότερα.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη στις περισσότερες περιοχές, τόσο για δωρεάν όσο και για premium χρήστες. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να το ρυθμίσετε και αφού το κάνετε, η εφαρμογή θα κάνει τα μαγικά της καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και στη συνέχεια θα σας υπενθυμίσει ποιος ήταν ο μουσικός σας εαυτός όταν έρθει το 2024.

Αφού ξεκινήσετε τη διαδικασία, θα σας ζητηθεί πρώτα να επιλέξετε μια εικονική κάψουλα χρόνου. Από ένα μπουκάλι και ένα βελανίδι ή ένα μεταλλικό αρκουδάκι. Αφού κάνετε αυτή τη δύσκολη επιλογή, η περιπέτεια συνεχίζεται με μια νέα πρόκληση: να διαλέξετε τρία κομμάτια που αντιπροσωπεύουν αυτό που είστε αυτή τη στιγμή. Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

Ένα τραγούδι που θέλετε να ακούσετε ζωντανά το 2023
Ένα τραγούδι που σου θυμίζει το αγαπημένο σου πρόσωπο
Ένα τραγούδι που θέλεις να φιλήσεις κάποιον φέτος

Θα μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στην πλήρη βιβλιοθήκη του Spotify για να επιλέξετε τα τραγούδια που σας έχουν έρθει στο μυαλό ή μπορείτε να εμπιστευτείτε την τύχη σας και να επιλέξετε το κουμπί “Τυχαία”.

Το Spotify θα συλλέξει μερικά από τα αγαπημένα σας τραγούδια το 2023 και θα τα προσθέσει στη χρονοκάψουλα. Δεδομένου ότι συμβαίνει αυτό, το μόνο που μένει είναι να περιμένετε μέχρι το 2024 έως ότου η εφαρμογή σας ενημερώσει ότι ήρθε η ώρα να σπάσετε την κάψουλά σας και να δείτε τι κρύβεται μέσα.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Spotify

Spotify: Εγκαινιάζει νέα λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης – Θα δημιουργείς λίστα αναπαραγωγής με βάση περιγραφές

Το Spotify είχε ήδη επιτυχία με τη δημοφιλή του λειτουργία ΑΙ DJ και τώρα η υπηρεσία streaming μουσικής φέρνει το ΑΙ στη δημιουργία playlist.

Software Spotify

To Spotify ετοιμάζεται να αυξήσει τις τιμές – Έρχονται και νέα πακέτα

Το Spotify ετοιμάζεται να αλλάξει τις τιμές των πακέτων του και να φέρει νέες προσφορές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Software featured Spotify

Spotify: Κυκλοφορεί μουσικά βίντεο σε συνδρομητές Premium σε 11 αγορές

Το Spotify ανακοίνωσε υποστήριξη για μουσικά βίντεο με περιορισμένο κατάλογο που είναι διαθέσιμος σε 11 αγορές.

Business Apple Spotify

Πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ στην Apple από την ΕΕ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά έναντι του Spotify

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε σήμερα στην Apple πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά σε αντίπαλες υπηρεσίες ροής μουσικής.