Internet

Το Telegram καταργεί την υποχρεωτική χρήση SIM για εγγραφές

Το Telegram κυκλοφόρησε μια ενημέρωση που φέρνει σημαντικές αλλαγές όχι μόνο στην εφαρμογή, αλλά και στη διαδικασία εγγραφής, καθώς πλέον δεν είναι υποχρεωτική η κάρτα SIM για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Πλέον θα πρέπει να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας ανώνυμους αριθμούς που υποστηρίζονται από blockchain που είναι διαθέσιμοι στην πλατφόρμα Fragment. Όλα συμβαίνουν εντός της εφαρμογής, επομένως δεν θα χρειαστεί να φύγετε από το Waze όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε χωρίς κάρτα SIM. Η ενημέρωση εισάγει επίσης ορισμένες πρόσθετες τροποποιήσεις για τις υπάρχουσες λειτουργίες, όπως μια παγκόσμια επιλογή χρονοδιακόπτη αυτόματης διαγραφής, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν μια ώρα για την αυτόματη κατάργηση των μηνυμάτων σε όλες τις νέες συνομιλίες. Αν και οι υπάρχουσες συνομιλίες δεν θα επηρεαστούν από τη νέα επιλογή, οι χρήστες του Telegram μπορούν να επεκτείνουν τις ρυθμίσεις αυτόματης διαγραφής σε οποιαδήποτε από αυτές από το νέο μενού στις Ρυθμίσεις / Απόρρητο και ασφάλεια / Αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων .

Το Telegram εφαρμόζει χαρακτηριστικά anti-spam από την κυκλοφορία του, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η τελευταία ενημέρωση εισάγει ένα νέο εργαλείο για διαχειριστές ομάδων με περισσότερα από 200 μέλη, επιτρέποντάς τους να ενεργοποιούν τη νέα επιθετική λειτουργία για τα αυτοματοποιημένα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό απορρήτου που προστέθηκε σήμερα είναι οι προσωρινοί κωδικοί QR. Όσοι δεν έχουν όνομα χρήστη και αποκρύπτουν τον αριθμό τηλεφώνου τους από όλους, μπορούν τώρα να δημιουργήσουν έναν προσωρινό κωδικό QR που θα επιτρέπει στους χρήστες να τους προσθέτουν ως επαφή χωρίς να γνωρίζουν τον αριθμό τηλεφώνου τους.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.