To TikTok επιτρέπει στους δημιουργούς να περιορίζουν τα βίντεο για ενήλικες θεατές

TikTok ενήλικες θεατές, To TikTok επιτρέπει στους δημιουργούς να περιορίζουν τα βίντεο για ενήλικες θεατές

Το TikTok δίνει στους δημιουργούς βίντεο τη δυνατότητα να περιορίζουν το υλικό τους σε ενήλικες θεατές. Μέχρι στιγμής η λειτουργία ελέγχου κοινού μόνο για ενήλικες ήταν διαθέσιμη για το TikTok Live.

«Ξεκινήσαμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα ελέγχου κοινού στους δημιουργούς βίντεο σύντομης μορφής και θα επεκτείνουμε τη λειτουργία παγκοσμίως τις επόμενες εβδομάδες. Για να είμαστε σαφείς: οι πολιτικές μας εξακολουθούν να ισχύουν πλήρως για τους δημιουργούς που χρησιμοποιούν αυτήν τη δυνατότητα και θα καταργήσουμε περιεχόμενο που περιέχει γυμνό και άλλες παραβιάσεις των Οδηγιών κοινότητας», έγραψε το TikTok σε ανάρτηση.

Η επέκταση της ρύθμισης ελέγχου κοινού έρχεται καθώς η TikTok είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ήθελε να αρχίσει να προσδιορίζει ποιο περιεχόμενο είναι κατάλληλο για νεότερους και μεγαλύτερους εφήβους έναντι ενηλίκων. Η TikTok είχε πει ότι αναπτύσσει ένα σύστημα για τον εντοπισμό και τον περιορισμό της πρόσβασης σε συγκεκριμένους τύπους περιεχομένου από εφήβους και ότι θα αρχίσει να ζητά από τους δημιουργούς να προσδιορίζουν πότε το περιεχόμενό τους είναι καταλληλότερο για ένα ενήλικο κοινό.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet TikTok

TikTok: Πώς να μπλοκάρεις έναν χρήστη – Οδηγός για να ποστάρετε ανενόχλητοι

Το TikTok είναι μία από τις πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες και πλέον δημοφιλείς πλατφόρμες δημιουργίας και δημοσίευσης περιεχομένου.

Business TikTok

TikTok: Πέτυχε ρεκόρ δαπανών 10 δισ. δολαρίων από χρήστες εντός εφαρμογής το 2023

Το Bloomberg δημοσίευσε μια ανάλυση των δαπανών σε εφαρμογές για το 2023, αποκαλύπτοντας μια αύξηση 11% στα έσοδα.

Software TikTok

Το TikTok βελτιώνει το mobile app του για foldable και tablet

To ΤikTok ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί μια βελτιωμένη εμπειρία εφαρμογής για τις μεγαλύτερες mobile συσκευές, όπως είναι τα foldable και τα tablet.