Το Tinder σας διευκολύνει να δείτε αν ταιριάζετε με το γούστο μουσικής του άλλου στο Spotify

, Το Tinder σας διευκολύνει να δείτε αν ταιριάζετε με το γούστο μουσικής του άλλου στο Spotify

Το Tinder επεκτείνει τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κρίνετε ένα πιθανό Match από τις μουσικές τους προτιμήσεις. Εισάγει μια λειτουργία μουσικής, η οποία σας επιτρέπει να ακούτε πραγματικά το τραγούδι κάποιου που έχει οριστεί ως “Anthem” πριν επιλέξετε την κατεύθυνση που θα σύρετε. Η λειτουργία μουσικής θα ενσωματωθεί στο Spotify, όπως και οι άλλες μουσικές λειτουργίες του Tinder, αλλά θα διευκολύνει την κρίση κάποιου από το τραγούδι που επέλεξε να εκπροσωπήσει τον εαυτό του — ακόμα κι αν δεν το έχετε ξανακούσει, θα μπορείτε να καταλάβετε πάνω κάτω από το άκουσμα.

Η λειτουργία μουσικής θα εμφανίζεται στην καρτέλα Εξερεύνηση της εφαρμογής που προστέθηκε πρόσφατα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να την αγνοήσετε εάν δεν θέλετε να ακούσετε τα αγαπημένα τραγούδια των χρηστών αυτήν τη στιγμή. Ο αντιπρόεδρος προϊόντος του Tinder, Kyle Miller, παρομοίασε το Music Mode με «αυτό το συναίσθημα όταν είσαι σε ένα πάρτι και ανακαλύπτεις ότι κάποιος άλλος αγαπά τα ίδια τραγούδια που αγαπάς και εσύ».

Είναι ωραίο να βλέπεις το Tinder να χτίζει επιτέλους τη λειτουργία Anthem, την οποία παρουσίασε το 2016 και σου επιτρέπει να διαλέξεις ένα τραγούδι για να εμφανίσεις στο προφίλ σου και να ορίσεις τον εαυτό σου. Τούτου λεχθέντος, θα ήταν καλό εάν η εφαρμογή ενσωματωνόταν και στο Apple Music. Ωστόσο, μπορείτε ήδη να επιλέξετε ένα Anthem χωρίς να συνδέσετε έναν λογαριασμό Spotify, αλλά δεν θα μπορείτε να προσθέσετε αυτόματα τους κορυφαίους καλλιτέχνες σας στο προφίλ σας, όπως οι χρήστες του Spotify . (Εμείς οι χρήστες της Apple Music έχουμε ήδη συνηθίσει να μένουμε έξω από πράγματα, όπως στην διαφημιστική εκστρατεία Spotify Wrapped.)

Η εφαρμογή γνωριμιών δημοσίευσε επίσης ορισμένα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη μουσική που έβαλαν οι άνθρωποι ως Ύμνους τους για το 2021 — στην κορυφή του είναι το “Way 2 Sexy (with Future & Young Thug)” του Drake, ακολουθούμενο από το “Kiss Me More” των Doja Cat και SZA και το “Good 4 u.” της Olivia Rodrigo.

Ας ελπίσουμε, ωστόσο, ότι το Tinder θα είναι σε θέση να κάνει κάποιο είδος ταξινόμησης για τη λειτουργία μουσικής, ώστε να μην καταλήξετε να ακούτε το ίδιο τραγούδι ξανά και ξανά, εάν όλοι το χρησιμοποιούν ως Ύμνο τους. Η εταιρεία λέει ότι η λειτουργία μουσικής θα είναι διαθέσιμη παντού τις επόμενες εβδομάδες και ότι θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε εάν έχετε συνδέσει τον λογαριασμό σας στο Spotify και έχετε προσθέσει έναν δικό σας ύμνο.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media Tinder

Λειτουργία ανώνυμης περιήγησης για το Tinder – Κρύβει το προφίλ σας από ανεπιθύμητους χρήστες

Το Tinder επιτρέπει στους χρήστες του να περιηγούνται στα προφίλ άλλων και να παραμένουν κρυφοί, όμως για να αποκτήσουν αυτή την λειτουργία θα πρέπει να πληρώσουν το κατάλληλο αντίτιμο.

Software Tinder

Το Tinder προσφέρει σε όλους δωρεάν την λειτουργία Passport

Το Tinder αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν σε όλους τους χρήστες από την επόμενη εβδομάδα το Passport feature.

Software Tinder

Digi D8: Dating εφαρμογή ταιριάζει τους χρήστες βάση DNA

Στόχος του Digi D8 είναι να αποτρέψει τους χρήστες να συνάψουν σχέσεις μεταξύ τους, εάν υπάρχει πιθανότητα τα παιδιά τους να παρουσιάσουν γενετικές ασθένειες.

Internet Facebook Tinder

Facebook: Έδινε στο Tinder ειδική πρόσβαση στα δεδομένα των χρηστών

Αποδείχθηκε ότι το Facebook για αρκετά χρόνια έδινε πρόσβαση σε δεδομένα χρηστών, στο Tinder και παρόμοιες εφαρμογές ραντεβού.