Το Twitter επαναφέρει το προεπιλεγμένο timeline

Twitter timeline, Το Twitter επαναφέρει το προεπιλεγμένο timeline

Με αλλοπρόσαλλο σχεδιασμό δείχνει να κινείται το Twitter το τελευταίο χρονικά διάστημα, καθώς πλέον ανακαλεί την επιλογή που αφορούσε το timeline και επαναφέρει το προεπιλεγμένο.

Μετά από αντιδράσεις, ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα εργαστεί σε μια λειτουργία που θα θυμάται ποιες από τις καρτέλες επισκεφτήκατε τελευταία φορά. Αυτή η δυνατότητα παρουσιάστηκε επίσημα από την ομάδα του Twitter, η web έκδοση του app θυμάται ποια καρτέλα επιλέξατε τελευταία και ορίζει αυτόματα αυτήν την επιλογή κατά την επόμενη φόρτωση της αρχικής ροής σας. Το Twitter λέει ότι αυτή η δυνατότητα θα φτάσει στις εφαρμογές Android και iOS τις επόμενες ημέρες, αλλά η τελευταία έκδοση alpha της εφαρμογής παρουσίαζε ήδη αυτή την επιλογή.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας και να δείτε αν μπορείτε να κάνετε την εφαρμογή Android να θυμάται την προτίμησή σας για την καρτέλα Ακολουθούν, μπορείτε να φορτώσετε μια νεότερη έκδοση.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.