To Twitter μετονομάζεται σε Χ και αλλάζει logo

Twitter Elon Musk, To Twitter μετονομάζεται σε Χ και αλλάζει logo

Παρελθόν θα αποτελεί σε λίγο καιρό το Twitter και το λογότυπο με το πουλάκι καθώς ο Elon Musk αποφάσισε να το μετονομάσει X και να του αλλάξει logo.

«Και σύντομα θα αποχαιρετήσουμε τo brand του twitter και, σταδιακά, όλα τα πουλιά», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter. «Έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό, συγγνώμη που πήρε τόσο πολύ», είπε αργότερα σε Twitter Space λέγοντας πως η αλλαγή θα γίνει άμεσα.

Το ίδιο βράδυ, φέρεται να έστειλε email στους υπαλλήλους ενημερώνοντας για την αλλαγή. Σύμφωνα με την Zoe Schiffer του Platformer, ο Musk έγραψε ότι η εταιρεία θα γίνει X και ότι το σημείωμά του «ήταν το τελευταίο email που θα στείλει ποτέ από μια διεύθυνση email στο Twitter».


Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Musk θέλει το branding “X”. Η τραπεζική startup που συνίδρυσε το 1999 ονομαζόταν x.com και το εγχείρημά του με την Ai που ανακοινώθηκε πρόσφατα ονομάζεται xAI. Και η εταιρεία χαρτοφυλακίου του Twitter μπήκε στην X Corp τον Απρίλιο. Ο Musk έχει επίσης μιλήσει για το πώς το X θα βοηθούσε το Twitter να γίνει μια «εφαρμογή για τα πάντα». Θεωρείται ότι αυτό το όραμα του μεγιστάνα έχει πάρει έμπνευση από εφαρμογές όπως το WeChat, την πιο δημοφιλή εφαρμογή στην Κίνα που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για μια σειρά από καθημερινές δραστηριότητες, όπως πληρωμές και αγορές, εκτός από την κοινωνική δικτύωση.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kiki

Και απαξιώνεται τελείως. Μπράβο Elon!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured iOS iPhone

iOS 18: Φήμες ότι προσθέτει δυνατότητες σε 15 εφαρμογές του iPhone

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.

Internet AI Apple featured

Μεγάλες αλλαγές στο Safari από την Apple με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple ετοιμάζεται να ενσωματώσει τεχνητή νοημοσύνη και στο Safari μέσα σε αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.