Το Twitter θα κυκλοφορήσει τα Coins – Επιβράβευση για τους δημιουργούς

Twitter Coins, Το Twitter θα κυκλοφορήσει τα Coins – Επιβράβευση για τους δημιουργούς

Το Twitter εργάζεται σε μια λειτουργία με την ονομασία “Coins”, που θα επιτρέπει στους χρήστες να υποστηρίζουν δημιουργούς στην πλατφόρμα.

Η Jane Manchun Wong ανέφερε: “Τα νομίσματα σάς επιτρέπουν να υποστηρίζετε δημιουργούς που κάνουν εξαιρετικό περιεχόμενο. Τα αχρησιμοποίητα νομίσματα διατηρούνται στο υπόλοιπό σας”. Ακόμη η Wong δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης του μενού Coins που μεταφέρει τον χρήστη στην οθόνη αγοράς, καθώς και μια λίστα με τα βραβεία Twitter που μπορείτε να στείλετε σε άλλους χρήστες, τα οποία κυμαίνονται από “1 Mind Blown” που ισοδυναμεί με ένα νόμισμα, έως “1 Gold! 5.000 νομίσματα.

Tέλος η Wong ισχυρίζεται ότι τα Twitter Coins θα αγοραστούν μέσω του Stripe στο διαδίκτυο.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.