Το Vodafone CU έρχεται σπίτι σου γρήγορα και με ασφάλεια

, Το Vodafone CU έρχεται σπίτι σου γρήγορα και με ασφάλεια

Το Vodafone CU παρέχει τη δυνατότητα online παραγγελίας και αποστολής νέου αριθμού καρτοκινητής στο σπίτι, μέσα από το vodafonecu.gr γρήγορα, με ασφάλεια και με πολλά αποκλειστικά δώρα. Η διαδικασία είναι απλή, με την παράδοση της sim να ολοκληρώνεται μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Οι νέοι CU συνδρομητές με κάθε online παραγγελία, απολαμβάνουν 5,3 GB και 600’ και 600 SMS προς όλα τα δίκτυα με μόνο 12€ κάρτα ανά μήνα. Όσο για τους νέους CU φοιτητές, κερδίζουν 3,6 GB και 1800 λεπτά προς CU και 3000’ προς όλους για να επικοινωνούν με όλους ανεξαρτήτως δικτύου.

Τα προνόμια όμως δε σταματούν εδώ, αφού κάθε online παραγγελία συνοδεύει και μια Adidas δωροεπιταγή αξίας 15€, αποκλειστικά για τους νέους συνδρομητές CU.

Περισσότερα για την online αγορά νέας CU sim εδώ.

Δελτίο Τύπου

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.