Internet

To YouTube δοκιμάζει αντιδράσεις με emoji στα videos

To YouTube δοκιμάζει τρόπους για να κάνει πιο πλούσια την αλληλεπίδραση με τα videos, φέρνοντας στο προσκήνιο τα emojis. Η νέα δυνατότητα θα μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα χρονικά σημεία του βίντεο.

Η εισαγωγή των emojis ως τρόπος για να εκφράσει κανείς το σχόλιο του για κάτι που βλέπει σε ένα βίντεο στο YouTube μοιάζει με όσα μπορεί να κάνει κάποιος ως αντίδραση σε ένα story στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το YouTube φαίνεται να πειραματίζεται με αυτή τη μέθοδο για ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο σε ένα βίντεο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, η λειτουργία αυτή θα δείχνει στον δημιουργό του βίντεο σε ποια χρονική στιγμή γίνεται μία αντίδραση, ενώ η αντίδραση μπορεί να εμφανίζεται για περιορισμένο χρόνο. Οι αντιδράσεις εμφανίζονται ανώνυμα στον δημιουργό του βίντεο, για να έχει μία εποπτεία του πώς έχει εκλάβει το κοινό την προσπάθειά του.

Οι αντιδράσεις που είναι διαθέσιμες σε πειραματικό επίπεδο είναι το emoji με δάκρυα χαράς, η καρδιά, το πρόσωπο που εκφράζει σοκ, το γιορτινό emoji, το 100%, το ερωτηματικό, η ιδέα και το Screaming Cat.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.