Internet

To YouTube “μάχεται” κατά των dislikes στο YouTube Music

To YouTube Music δεν έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές από τους χρήστες μέχρι στιγμής και το Youtube σε συνεργασία με την Goolge εργάζονται σε αλλαγές που θα στείλουν μακριά τα dislikes.

H καρτέλα Βιβλιοθήκη έλαβε μια τεράστια οπτική αναθεώρηση, ακολουθούμενη από την προσθήκη των κουμπιών Material You. Τώρα, η οθόνη “Αναπαραγωγή τώρα” του YouTube Music λαμβάνει μερικές αξιοσημείωτες αλλαγές σχεδιασμού. Οι αλλαγές ξεκινούν από την κορυφή: Το YouTube Music θα εμφανίσει την πηγή του τρέχοντος τραγουδιού που παίζει. Έτσι, εάν παίζετε ένα τραγούδι από μια λίστα αναπαραγωγής ή ένα άλμπουμ, θα εμφανίζεται ως “Αναπαραγωγή από…”. Αυτός είναι ένας εύχρηστος τρόπος για να μάθετε την πηγή του τρέχοντος τραγουδιού. Το κουμπί Cast έχει μετακινηθεί στην επάνω δεξιά γωνία, επιτρέποντάς σας να αναπαράγετε γρήγορα περιεχόμενο σε άλλες συσκευές με δυνατότητα Cast.

Ως μέρος του επανασχεδιασμού, η Google έχει μετακινήσει το κουμπί “δεν μου αρέσει”. Το YouTube άρχισε να κρύβει τον μετρητή αντιπαθειών από βίντεο στα τέλη του 2021, κάτι που θα μπορούσε να έχει εμπνεύσει αυτήν την αλλαγή. Το κουμπί “μου αρέσει” παραμένει εύκολα προσβάσιμο, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε γρήγορα νέα τραγούδια στη λίστα αναπαραγωγής που σας αρέσουν.

Τέλος, το κουμπί Αναπαραγωγή/Παύση δεν τραβάει πλέον χρώματα από τις εικόνες των playlist. Αντίθετα, διαθέτει λευκό φόντο, που το κάνει να ξεχωρίζει για εύκολη προσβασιμότητα.

Επεξεργάστηκε την 17 Νοεμβρίου 2022 14:14

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.