Twitter Blue: Διαθέσιμη η συνδρομή των 8$ με το checkmark

twitter blue, Twitter Blue: Διαθέσιμη η συνδρομή των 8$ με το checkmark

Το Twitter κυκλοφόρησε σήμερα την ενημερωμένη προσφορά συνδρομής Twitter Blue με κόστος 7,99$ το μήνα. Η τιμή είναι ανεβασμένη κατά 3$ μετά από απόφαση του νέου ιδιοκτήτη Elon Musk.

Ο Musk αρχικά ήθελε να χρεώσει τους συνδρομητές 20$ αλλά τελικά κατέληξε στα 8$. Ίσως σε αυτό έπαιξε ρόλο το οργισμένο σχόλιο του Stephen King για το θέμα. Αυτή η συνδρομή αφαιρεί τις διαφημίσεις από τα άρθρα και προσθέτει προσθέτει το ίδιο μπλε και άσπρο σήμα που το Twitter έδινε μέχρι τώρα μόνο σε επαληθευμένους λογαριασμούς.

Ο μεγιστάνας έχει δηλώσει στο παρελθόν την αποστροφή του για το γεγονός ότι το σήμα επαλήθευσης παρέχεται μόνο σε λογαριασμούς δημοσίων προσώπων, επιχειρήσεων, διασημοτήτων, δημοσιογράφων και άλλων χρηστών υψηλού προφίλ που κινδυνεύουν να πλαστογραφηθούν στο κοινωνικό δίκτυο.

Όσο για το πώς θα επαληθεύονται τώρα οι λογαριασμοί για να αποφευχθούν τα fake accounts δε γνωρίζουμε. Νωρίτερα, πάντως, χαρακτηρίστηκαν “official” κάποιοι λογαριασμοί που είχαν προηγουμένως επαληθευτεί αλλά ο Musk είπε ότι “σκότωσε” αυτό το label.

Από τώρα, οι λογαριασμοί που είχαν επαλήθευση πριν από την κυκλοφορία του νέου Twitter Blue διατηρούν τα σήματα επαλήθευσης, αλλά ο Musk είπε ότι αυτά θα αφαιρεθούν για όσους δεν πληρώσουν.

Το Twitter Blue θα περιλαμβάνει επίσης τις “μισές διαφημίσεις”, τη δυνατότητα δημοσίευσης βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας και πρόσβαση σε νέες λειτουργίες του Twitter Blue. Στην τιμή των 7,99 δολαρίων και με 50% λιγότερες διαφημίσεις, ορισμένοι εικάζουν ότι το Twitter Blue θα μπορούσε να κοστίσει χρήματα στο Twitter, ειδικά για όσους εγγράφονται στο Twitter Blue μέσω της εφαρμογής iOS, καθώς το Twitter θα πρέπει να δώσει στην Apple μειωμένη συνδρομή.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.