Twitter Blue: Θα κοστίζει 8 δολάρια και θα απαιτείται για επαλήθευση λογαρισμού

twitter blue, Twitter Blue: Θα κοστίζει 8 δολάρια και θα απαιτείται για επαλήθευση λογαρισμού

Tην τιμή της συνδρομητικής του υπηρεσίας ανεβάζει το Twitter στην νέα του εποχή με τον Elon Musk στο τιμόνι. Το Twitter Blue θα κοστίζει 8 δολάρια το μήνα στις ΗΠΑ, με τις τιμές σε άλλες χώρες προσαρμοσμένες για την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών σε αυτές τις αγορές, ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας.

Μέχρι τώρα, η συνδρομή στοίχιζε 5 $ το μήνα, επομένως πρόκειται για αύξηση τιμής 60 τοις εκατό.

Ωστόσο, προς υπεράσπισή του, το Τwitter σκέφτεται να προσθέσει νέα προνόμια στην υπηρεσία. Ως συνδρομητής, θα βλέπετε λιγότερες διαφημίσεις και θα έχετε τη δυνατότητα να δημοσιεύετε μεγαλύτερα βίντεο και ήχο – τα οποία είχε δοκιμάσει το Twitter πριν ολοκληρωθεί η εξαγορά από τον Musk. Θα έχετε, επίσης, προτεραιότητα στις απαντήσεις, τα mentions και τη δυνατότητα αναζήτησης του Twitter.

Σύμφωνα με τον Musk, αυτές οι δυνατότητες είναι απαραίτητες για τη μείωση του όγκου των ανεπιθύμητων μηνυμάτων στην πλατφόρμα. «Το τρέχον σύστημα των αρχόντων και των αγροτών του Twitter για το ποιος έχει ή δεν έχει μπλε σημάδι επιλογής είναι χαζό», είπε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας ότι η επαλήθευση θα συνδέεται με τις συνδρομές στο Twitter Blue. Τέλος, το Twitter Blue θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα παράκαμψης των paywalls – αν και αυτό θα έρθει αργότερα.

Την Κυριακή ακουγόταν πως ο Elon Musk σκέφτηκε να αυξήσει την τιμή του Twitter Blue έως και 20 $ το μήνα και να καταστήσει τη συνδρομή ως προϋπόθεση για επαλήθευση. Φάνηκε να το ξανασκέφτεται, ωστόσο, μετά από ένα tweet του συγγραφέα Stephen King που επέκρινε το σχέδιο έγινε viral.

“Πρέπει να πληρώσουμε τους λογαριασμούς με κάποιο τρόπο. Το Twitter δεν μπορεί να βασίζεται αποκλειστικά στους διαφημιστές. Τι θα λέγατε για 8 $;”, του απάντησε ο Musk.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.