Twitter Blue: Έρχεται νέα, ακριβότερη συνδρομή χωρίς διαφημίσεις

Internet

O Εlon Musk λέει πως το Twitter ετοιμάζει μια νέα συνδρομή Blue με υψηλότερη τιμή, η οποία δεν θα εμφανίζει διαφημίσεις.

O Εlon Musk λέει πως το Twitter ετοιμάζει μια νέα συνδρομή Blue με υψηλότερη τιμή, η οποία δεν θα εμφανίζει διαφημίσεις. Η τρέχουσα συνδρομή 7,99 $ ανά μήνα στο Twitter Blue υπόσχεται 50 τοις εκατό λιγότερες διαφημίσεις σε σύγκριση με “μη επαληθευμένα άτομα”, ωστόσο το προνόμιο αυτό δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμο.

Μια πιο ακριβή συνδρομή χωρίς διαφημίσεις ίσως βοηθήσει το Twitter να ανακάμψει μετά τους απογοητευτικούς αριθμούς συνδρομητών του νέου Blue και στη μείωση των εσόδων από διαφημίσεις κατά 40%.

Παράλληλα, η εταιρεία εργάζεται για να βρει τρόπο να μειώσει τη συχνότητα και το μέγεθος των διαφημίσεων στην πλατφόρμα, σύμφωνα με τον Musk.

Η τιμή για τη νέα συνδρομή και η ημερομηνία έναρξής της παραμένουν άγνωστες.

Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ροή ειδήσεων