Twitter: Δυνατότητα υποβολής ένστασης κατά της αναστολής λογαριασμών

twitter, Twitter: Δυνατότητα υποβολής ένστασης κατά της αναστολής λογαριασμών

Όταν ο Εlon Musk ανέλαβε τα ηνία του Twitter, είπε ότι θα προσφέρει «αμνηστία» σε λογαριασμούς που είχαν απαγορευτεί και αναστείλει στο παρελθόν. Από τότε, πράγματι, έχει αποκαταστήσει δεκάδες αμφιλεγόμενους χρήστες υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένου του Donald Trump, o οποίος, ωστόσο, δεν επέστρεψε.

Τώρα, το Twitter ανοίγει μια δημόσια διαδικασία προσφυγών, η οποία θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε ο λογαριασμός του έχει ανασταλεί στο παρελθόν να ζητήσει επαναφορά του. Η εταιρεία δημοσίευσε έναν σύνδεσμο προς μια διαδικτυακή φόρμα προσβάσιμη σε χρήστες που μπορούν να συνδεθούν σε έναν λογαριασμό που στο παρελθόν είχε κλειδωθεί ή έχει τεθεί σε αναστολή.

Αυτό συμβαίνει στο πλαίσιο της πολιτικής της εταιρείας για λήψη «λιγότερο αυστηρών μέτρων» κατά λογαριασμών που παραβιάζουν τους κανόνες. «Στο εξής, θα λάβουμε λιγότερο αυστηρές ενέργειες, όπως τον περιορισμό του εύρους των Tweets που παραβιάζουν την πολιτική ή θα σας ζητάμε να αφαιρέσετε τα Tweets προτού συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας», δήλωσε η εταιρεία. “Η αναστολή λογαριασμού θα δεσμευτεί για σοβαρές ή συνεχείς, επαναλαμβανόμενες παραβιάσεις των πολιτικών μας.”

Το Twitter πρόσθεσε ότι οι προσφυγές θα «αξιολογηθούν βάσει των νέων μας κριτηρίων για την επαναφορά». Το ποια κριτήρια είναι αυτά ή πόσος καιρός θα χρειαστεί για να ελεγχθούν τα αιτήματα παραμένει… θολό τοπίο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Smartphones featured

Canalys: Η παγκόσμια αγορά smartphone αυξάνεται κατά 11% το 1ο τρίμηνο – Εταιρεία έκπληξη στην πρώτη τετράδα

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone αυξήθηκαν κατά 11% το 1ο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.