Internet

Twitter: Έφτασε το Edit Button για τους συνδρομητές Blue

Οι συνδρομητές του Twitter Blue στην Αυστραλία, τον Καναδά και τη Νέα Ζηλανδία έχουν τη δυνατότητα να επεξεργάζονται πλέον τα tweets τους, ενώ οι ΗΠΑ πρέπει να περιμένουν τη δυνατότητα να έρθει “σύντομα”.

Το ότι για να κάνεις χρήση του Edit Button θα απαιτούνταν συνδρομή επί πληρωμή ήταν κάτι που γνωρίζαμε από τα σχετικά teaser της εταιρείας. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία αναφορά για το αν και πότε θα είναι διαθέσιμη σε όλους.

Να σημειώσουμε πως για κάθε επεξεργασμένο tweet υπάρχει ένα ιστορικό έκδοσης προκειμένου να φαίνεται τι ακριβώς έχει αλλάξει.

Η δυνατότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί στην ενότητα Labs του Twitter Blue. Οι χρήστες θα μπορούν να πατήσουν σε ένα νέο κουμπί επεξεργασίας σε σχήμα μολυβιού σε οποιοδήποτε tweet τους δημοσιεύτηκε τα τελευταία 30 λεπτά και να τα αλλάξουν έως και πέντε φορές.

Με το Edit Button η πλατφόρμα επιδιώκει να προσελκύσει χρήστες στο Twitter Blue, το οποίο κοστίζει 5$ το μήνα και παρέχει πρόσθετες δυνατότητες όπως λειτουργία ανάγνωσης για threads, ανάγνωση χωρίς διαφημίσεις για άρθρα από διάφορες δημοσιεύσεις, upload 10λεπτων βίντεο και μια σειρά από πειραματικές λειτουργίες στα Blue Labs.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.