Internet

Twitter: Ήρθαν τα “Circles” για tweets σε πιο στενό κύκλο

To Twitter ξεκίνησε να δοκιμάζει τα “Circles”. Τι είναι αυτά; Ουσιαστικά είναι σαν τη λίστα “Στενοί Φίλοι” στο Instagram. Δημοσιεύοντας ένα tweet εκεί, θα μπορούν να το διαβάσουν μόνο όσοι ανήκουν στον “Circle” σας.

Στην πλατφόρμα αναρτήθηκε μια νέα σελίδα Κέντρου βοήθειας που εξηγεί τα πάντα για τη νέα λειτουργία. Εκεί θα βρείτε και θα καταλάβετε τις διαφορές των “Circles” με τα Twitter Communities και με το να έχετε έναν προστατευμένο λογαριασμό, όπου επιτρέπετε σε αυτούς που θέλετε να δουν το tweet σας.

Αυτή τη στιγμή μπορείτε να έχετε μόνο έναν “Circle”, όπου μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 150 χρήστες. Την πλήρη λίστα των χρηστών στο “Circle” σας μπορείτε να τη δείτε μόνο εσείς. Ακόμα, τα tweets που δημοσιεύετε εκεί, δεν μπορούν να επαναληφθούν στο Twitter. Άτομα από τον “Circle” μπορούν, ωστόσο, να μοιράζονται εκ νέου πολυμέσα ή στιγμιότυπα οθόνης του περιεχομένου σας.

Τέλος, αν έχετε προστεθεί σε έναν “Circle”, δεν μπορείτε να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από αυτόν. Το Twitter προτείνει να βάζετε σε σίγαση τις συνομιλίες στις οποίες δε θέλετε να συμμετέχετε.

Να πούμε, δε, πως οποιοσδήποτε μπορεί να είναι μέρος ενός “Circle”, ακόμα και εκείνοι που δεν ακολουθείτε.

Η λειτουργία είναι σε δοκιμαστικό στάδιο και συμμετέχουν ορισμένοι μόνο χρήστες. Για να δείτε εάν ανήκετε στη δοκιμαστική ομάδα, θα πρέπει να δείτε την επιλογή δημιουργίας ενός “Circle” να εμφανίζεται όταν συνθέτετε ένα Tweet σε Android, iOS ή στο Twitter.com.

Επεξεργάστηκε την 4 Μαΐου 2022 14:07

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.