Twitter: Ο Elon Musk ισχυρίζεται ότι έσωσε την πλατφόρμα από την χρεοκοπία

Twitter Elon Musk, Twitter: Ο Elon Musk ισχυρίζεται ότι έσωσε την πλατφόρμα από την χρεοκοπία

O νέος ιδιοκτήτης του Twitter, ο Elon Musk ισχυρίζεται ότι η εξαγορά της πλατφόρμας έσωσε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης από την σίγουρη χρεοκοπία.

Συγκεκριμένα ο ηγέτης της Tesla απάντησε σε ένα tweet της Wall Street Journal: “Οι τελευταίοι 3 μήνες ήταν εξαιρετικά δύσκολοι, καθώς έπρεπε να σωθεί το Twitter από τη χρεοκοπία εκπληρώνοντας παράλληλα βασικά καθήκοντα των Tesla & SpaceX. Δεν θα ευχόμουν αυτόν τον πόνο σε κανέναν. Το Twitter έχει ακόμα προκλήσεις, αλλά τώρα τείνουν να εξαφανιστούν. Η υποστήριξη του κοινού εκτιμάται πολύ!”.

Παρά τις συζητήσεις για χρεοκοπία, το Twitter κατάφερε να πραγματοποιήσει την πρώτη πληρωμή τόκων για τα 12,5 δισεκατομμύρια δολάρια χρέους που δανείστηκε ο Musk για να ολοκληρώσει την αγορά του Twitter. Το ότι ήταν σε θέση να πραγματοποιήσει την πληρωμή εγκαίρως πιθανότατα έδωσε στον Musk την αυτοπεποίθηση να κάνει tweet τον ισχυρισμό του. Προσωπικά ο Musk έχει περάσει δύσκολες στιγμές. Πέρυσι, έγινε ο πρώτος άνθρωπος που είχε την ατυχία να χάσει 200 ​​δισεκατομμύρια δολάρια σε πλούτο κατά τη διάρκεια ενός μόνο έτους. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, οι μετοχές του Tesla μειώθηκαν κατά 37% αντιπροσωπεύοντας το μεγαλύτερο μέρος της εξάτμισης του πλούτου του.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.