Twitter: Οι εγγραφές νέων χρηστών σε “υψηλό όλων των εποχών”, λέει ο Elon Musk

twitter elon musk, Twitter: Οι εγγραφές νέων χρηστών σε “υψηλό όλων των εποχών”, λέει ο Elon Musk

Ένας μήνας πέρασε από την ολοκλήρωση της εξαγοράς του Twitter από τον Elon Musk, με τον CEO να υποστηρίζει πως οι εγγραφές νέων χρηστών βρίσκονται σε “υψηλό όλων των εποχών”.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Musk μοιράστηκε ένα slide deck που περιγράφει λεπτομερώς την τρέχουσα κατάσταση του Twitter και το όραμά του για την πλατφόρμα. Από τις 16 Νοεμβρίου, το Twitter προσέθετε περισσότερους από 2 εκατομμύρια νέους χρήστες την ημέρα για τις επόμενες επτά μέρες, σύμφωνα με ένα από τα γραφήματα. Όπως είπε, μάλιστα, οι ημερήσιες εγγραφές αυξήθηκαν κατά 66 τοις εκατό σε σύγκριση με την ίδια επταήμερη περίοδο το 2021.

Επίσης, ο μεγιστάνας σημείωσε ότι και τα ενεργά λεπτά χρηστών ήταν σε υψηλό όλων των εποχών, με τη βάση χρηστών του Twitter να έχει κατά μέσο όρο σχεδόν 8 δισεκατομμύρια ενεργά λεπτά την ημέρα τις τελευταίες επτά ημέρες από τις 15 Νοεμβρίου – που αντιπροσωπεύει αύξηση 30 τοις εκατό από την ίδια περίοδο πέρυσι. Μάλιστα, χρησιμοποιώντας ένα γράφημα, ισχυρίστηκε ότι οι εμφανίσεις ρητορικής μίσους μειώθηκαν πρόσφατα.

Βέβαια, αν προσέξει κανείς τα ψιλά γράμματα, θα δει ότι αυτά τα δεδομένα για τη ρητορική μίσους καλύπτουν μόνο tweets στα αγγλικά. Επιπλέον, σημασία έχουν και τα δεδομένα που ΔΕΝ μοιράστηκε ο Musk. Τα οικονομικά στοιχεία, ας πούμε, δεν εμφανίστηκε σε κανένα γράφημα, τη στιγμή που πολλές αναφορές θέλουν τον Musk να έχει πει πρόσφατα στους υπαλλήλους ότι η εταιρεία έχανε τόσα πολλά χρήματα που η χρεοκοπία «δεν αποκλείεται». Μια πιο πρόσφατη αναφορά δείχνει ότι το Twitter έχασε 50 από τους 100 κορυφαίους διαφημιστές του από τότε που ο Musk ανέλαβε την πλατφόρμα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Business Elon Musk featured Tesla

Optimus: Ο Elon Musk ανέβασε νέο βίντεο με το ρομπότ της Tesla να περπατάει στο εργαστήριο

O Elon Musk μοιράστηκε ένα νέο βίντεο το Σάββατο με το Optimus, το ρομπότ πάνω στο οποίο εργάζεται η Tesla από το 2021.