Twitter: Ορίζει ως προεπιλογή την σελίδα “Για εσάς” – Θυμίζει το TikTok

Twitter TikTok, Twitter: Ορίζει ως προεπιλογή την σελίδα “Για εσάς” – Θυμίζει το TikTok

To Twitter προχωρά σε μία αλλαγή που θα μεταμορφώσει την αρχική σας σελίδα, καθώς δημιουργεί την επιλογή “Για εσάς”. Πλέον η πλατφόρμα του Elon Musk αφαίρεσε το κουμπί που σας επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ δύο ροών. Στη θέση του υπάρχουν δύο καρτέλες, η μία με την ένδειξη «Για εσάς» και η άλλη «Ακολουθώ».

Το For You, το οποίο μοιράζεται ένα όνομα με την αλγοριθμικά καθοδηγούμενη ροή του TikTok, είναι παρόμοια με την παλιά επιλογή “Home”, η οποία σας δείχνει tweets από τα άτομα που ακολουθείτε εκτός σειράς, διάσπαρτα με tweets που πιστεύει ότι μπορεί να σας αρέσουν. Ενώ η αλλαγή διευκολύνει την εναλλαγή μεταξύ των δύο σελίδων, υπάρχει κάτι που χάθηκε. Συγκεκριμένα αν ρυθμίσετε την εφαρμογή σας να σας δείχνει τα “Τελευταία Tweet”, αυτό συνήθως θα κολλούσε.

Τώρα, ωστόσο, ακόμα και όταν κλείσετε την εφαρμογή και την ανοίξετε ξανά, εμφανίζεται η ροή For You. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προτιμούν κατά πολύ την αντίστροφη χρονολογική ροή και οι προηγούμενες προσπάθειες να απαλλαγούν από αυτήν ή να κάνουν πιο δύσκολη την πρόσβαση έχουν συνήθως πυροδοτήσει οργή. Αν και αυτή η αλλαγή διευκολύνει τεχνικά την πρόσβαση από το αλγοριθμικό χρονοδιάγραμμα, σίγουρα κάνει την τελευταία επιλογή πιο δύσκολη να αγνοηθεί.

Η παλιά διεπαφή με το κουμπί αστέρι είναι ακόμα διαθέσιμη σε Android και web, τουλάχιστον προς το παρόν.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.