Twitter: Περιορίζει τον αριθμό των tweets που μπορούν να βλέπουν οι χρήστες κάθε μέρα

Twitter, Twitter: Περιορίζει τον αριθμό των tweets που μπορούν να βλέπουν οι χρήστες κάθε μέρα

Μέσα στο σαββατοκύριακο, ο Elon Musk δήλωσε ότι το Twitter θα περιορίσει τους μη επαληθευμένους λογαριασμούς, επιτρέποντας τους να βλέπουν μόνο 600 tweets την ημέρα. Ακόμα, οι νέοι λογαριασμοί θα μπορούν να βλέπουν μόλις 300 tweets την ημέρα.

Όσον αφορά στους επαληθευμένους λογαριασμούς, αυτοί θα μπορούν να διαβάζουν 6.000 tweets την ημέρα.

Αυτό πρακτικά, για τους περισσότερους ανθρώπους, σημαίνει πως, αν δεν πληρώσουν συνδρομή, θα μπορούν να περάσουν μόλις κάποια λεπτά scrollάροντας στην πλατφόρμα προτού αντιμετωπίσουν σφάλμα “υπέρβαση του ορίου τιμής”.

Μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες αργότερα ο Musk είπε ότι το Twitter θα χαλαρώσει “σύντομα” τα όρια σε 8.000 για επαληθευμένους λογαριασμούς και 800 για αυτούς χωρίς Twitter Blue.

Όπως είπε, τα προσωρινά όρια έρχονται για να αντιμετωπίσουν “ακραίων επιπέδων συγκέντρωση δεδομένων” και “χειραγώγηση συστήματος”. Την προηγούμενη μέρα, το Twitter άρχισε να εμποδίζει τα άτομα που δεν είναι συνδεδεμένα στον ιστότοπο να βλέπουν tweets.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.