Internet

Verizon: Δωρεάν Netflix Premium για τους χρήστες της πλατφόρμας +play

Η Verizon παρουσίασε το +play πριν από μήνες και ενώ είναι σε έκδοση beta συνοδεύεται από ορισμένα προνόμια, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν Netflix Premium για ένα χρόνο. Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να λάβετε τη δωρεάν προσφορά Netflix Premium είναι να αγοράσετε μία από τις συνδρομητικές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες μέσω +play beta.

Η αποκλειστική προσφορά για δωρεάν Netflix είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα κατά την πρώιμη πρόσβαση. Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι πρέπει να αγοράσετε μια 12μηνη συνδρομή από μια επιλογή συνεργατών +play, συμπεριλαμβανομένων των NFL+, NBA League Pass, AMC+, της εφαρμογής Peloton και άλλων.

Η αγορά μιας συνδρομής 1 μήνα για κάποια από αυτές τις υπηρεσίες δεν θα πληροί τις προϋποθέσεις για τους δωρεάν 12 μήνες του προγράμματος Premium του Netflix. Μέχρι στιγμής το +play beta υποστηρίζει κορυφαίους παρόχους περιεχομένου όπως Disney+ , Hulu, ESPN+, Discovery+, AMC+, NFL+, NBA League Pass, HBO Max, Netflix, Peloton, A+E Networks, The Athletic, καθώς και Calm και Duolingo.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.